Bayern zonder enkele grote namen

21-11-2017 11:35:21 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Woensdagavond krijgt Anderlecht hoog bezoek in het Astridpark. Bayern München komt met 19 spelers naar Brussel. Naast de langdurig geblesseerden Manuel Neuer (voet) en Franck Ribéry (knie) ontbreken ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

CL: Engelsman leidt Anderlecht-Bayern (20-11-2017)
De 39-jarige Engelsman Anthony Taylor is door de UEFA aangeduid om de vijfde wedstrijd van RSC Andeflecht in de Champions League, tegen Bayern Munchen te leiden. In de Europa League campagne van 2016-2017, floot Taylor al een wedstrijd voor paars-wit. 
>> Lees verder

Bayern traint laatste keer in Astridpark (22-11-2017)
Gisteren stonden de obligate persconferenties op het programma, nadien trainde Bayern München nog een laatste keer in het Constant Vanden Stock Stadion. Arjen Robben gaf in ieder geval al mee dat Bayern op volle kracht zal aantreden tegen RSC Anderlecht: "We willen elke wedstrijd winnen", aldus de Nederlander.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Bayern München (22-11-2017)
In zijn derde en laatste thuiswedstrijd van deze Champions League-campagne gaat Anderlecht vanavond niet alleen op zoek naar zijn eerste punten, maar ook naar zijn eerste doelpunten. Met Bayern München krijgt het wederom een zware opponent voor de kiezen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.