Hamdi Harbaoui: "Ik wil beslissend zijn, zeker met het oog op het WK"

17-11-2017 11:51:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hamdi Harbaoui is de man die nu zijn kans moet grijpen, want Lukasz Teodorczyk is geschorst tegen Moeskroen. Als hij het in de volgende twee competitieduels goed doet, zou hij zijn doel wel eens kunnen ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Persconferentie Moeskroen - Anderlecht (17-11-2017)
Naar aanleiding van de wedstrijd op Le Cannonier morgen tegen Moeskroen, is er vandaag om 13u een persconferentie gepland op Neerpede. Hein Vanhaezebrouck zal er present tekenen om de aanwezige pers te woord te staan. 
>> Lees verder

Beric of Harbaoui (17-11-2017)
Wie staat er morgen in de spits bij RSC Anderlecht, Robert Beric of Hamdi Harbaoui. Hein Vanhaezebrouck zei tijdens zijn persconferentie deze middag dat hij nog geen beslissing genomen had over wie van de twee ging starten. Lukasz Teodorczyk blijft in de ogen van de coach de beste, maar de Pool zit morgen zijn eerste van twee schorsingdagen uit.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.