Stanciu: "Zelf wil ik bij Anderlecht blijven"

15-11-2017 18:4:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nicolae Stanciu slaagt er ondanks zijn enorme transfersom maar niet in om door te breken bij RSC Anderlecht en dus begint zijn entourage ongeduldig te worden. Makelaar Anamaria Prodan dreigde zelfs met ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Gemeente Anderlecht denkt na over toekomst (16-11-2017)
Wat met RSC Anderlecht in de toekomst? Blijft de club in het huidig stadion of vertrekt het alsnog. Een materie waar de gemeente Anderlecht zich over boog en drie eventuele concepten naar voor schoof. Een uitbreiding van het huidig stadion behoort tot de mogelijkheden. 
>> Lees verder

Herinnering quiz ronde 5: deadline vanavond! (16-11-2017)
Vanavond (22u) verloopt de deadline voor het inzenden van de vijfde ronde van de quiz. De vijfde ronde is een bonusronde met drie vragen en vervolgens een vierde vraag die verband houdt met de juiste antwoorden van de eerste drie vragen. De quiz is hiermee ook al halfweg. Succes!
>> Lees verder

FIFA voorziet vergoeding voor internationals (16-11-2017)
Anderlecht zal mogelijk de Belgische club worden met het meeste internationals op het WK te Rusland. En daar is goed, financieel, nieuws aan verbonden. De FIFA voorziet namelijke een vergoeding van 5.800 euro per speler, die aan het WK deelneemt, voor de clubs. FIFA heeft daarvoor een budget van 209 miljoen euro vrijgemaakt. 
>> Lees verder

Seizoen start twee weken na WK (16-11-2017)
De internationals die volgend jaar deelnemen aan het WK te Rusland, zullen op niet al te veel verlof kunnen rekenen. Op voorwaarde dat ze het zolang mogelijk uithouden natuurlijk. De finale van het WK wordt gespeeld op 15 juli 2018. Twee weken later, op vrijdag 27 juli 2018, vangt het nieuwe Jupiler Pro League seizoen al aan. 
>> Lees verder

Interesse in Morioka (16-11-2017)
RSC Anderlecht heeft interesse in Ryota Morioka, de Japanese spelverdeler bij Waasland-Beveren. Echt concreet is de belangstelling nog niet, paars-wit neemt een afwachtende houding aan. Het wil eerst afwachten hoe de dingen verlopen met Nicolae Stanciu en Sofiane Hanni. 
>> Lees verder

Gerkens kreeg rust (16-11-2017)
Ook afwezig op de open training, Pieter Gerkens, die wat extra rust kreeg voor een lichte blessure. Normaal zal hij opnieuw fit zijn voor de wedstrijd tegen Moeskroen van nu zaterdag. 
>> Lees verder

Sels wellicht out voor Moeskroen (16-11-2017)
Matz Sels was gisteren niet aanwezig op de open training, wellicht geeft hij ook verstek voor de wedstrijd tegen Moeskroen. De doelman heeft last van de kniepees en traint bijgevolg niet mee. De kans is dus groot dat Frank Boeckx onder de lat staat volgende zaterdag.
>> Lees verder

Geen WK voor Najar (15-11-2017)
Honduras is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor het WK in Rusland. Het verloor vanochtend met 3-1 van Australië en sneuvelt zo in de intercontinentale barrages. Geen WK dus voor Andy Najar, die er vier jaar geleden in Brazilië wel bij was.
>> Lees verder

Ganvoula verliest zijn vader (15-11-2017)
De vader van Sylvère Ganvoula is overleden. De spits, door Anderlecht verhuurd aan KV Mechelen, is teruggekeerd naar zijn vaderland Congo-Brazzaville. Hij zal komend weekend niet kunnen spelen tegen Charleroi.
>> Lees verder

"Geef Thelin tien matchen en hij scoort ook voor Anderlecht" (15-11-2017)
Anderlecht wrijft zich vast in de handen nu Isaac Kiese Thelin zich met Zweden geplaatst heeft voor het WK. Paars-wit kocht de spits afgelopen zomer om met winst door te verkopen. Maar zijn manager sluit niet uit dat Thelin opnieuw zijn kans gaat in het Astridpark.
>> Lees verder

Uitslagen interlands: Kara scoort winnend doelpunt (15-11-2017)
Verschillende Anderlecht-spelers kwamen gisteren in actie voor hun nationale ploeg. Kara Mbodj liet zich het meest opmerken. Hij scoorde voor Senegal het winnende doelpunt tegen Zuid-Afrika. 2-1 werd het. Senegal was al zeker van een WK-ticket.
>> Lees verder

Verjaardag Aaron Leya Iseka (15-11-2017)
Vandaag verjaart Aaron Leya Iseka! Wij wensen hem van harte een gelukkige 20e verjaardag!
>> Lees verder

Belgische U19 naar eliteronde na doelpunten Anderlecht-spelers (14-11-2017)
Met een 3-5-overwinning tegen Zwitserland hebben de Belgische U19 zich geplaatst voor de eliteronde in de kwalificatie voor het EK U19 van volgend jaar. Vier van de vijf doelpunten werden gemaakt door spelers van Anderlecht.
>> Lees verder

Belgische U21 boeken belangrijke zege (14-11-2017)
Met Wout Faes, Dodi Lukebakio en Aaron Leya Iseka in de basiself hebben de Belgische U21 in de vooravond Turkije verslagen met 1-2. Het was een hardbevochte zege. Een kwartier voor tijd stopte de Belgische doelman een strafschop en pas drie minuten voor tijd viel het winnende doelpunt.
>> Lees verder

Handtekeningsessie voor open training (14-11-2017)
Morgen is het open training in het Constant Vanden Stock Stadion. Vanaf 13u30 kunnen de supporters het stadion betreden via ingang 5. Van 13u30 tot 14u30 zullen de aanwezige spelers handtekeningen uitdelen onderaan tribune 3.
>> Lees verder

Obradovic gelijk met Servië (14-11-2017)
Servië heeft zopas 1-1 gelijkgespeeld in een oefenduel tegen Zuid-Korea. Ivan Obradovic speelde de volledige wedstrijd. Ook afgelopen vrijdag speelde de linksback al een volledige oefeninterland met Servië.
>> Lees verder

Teodorczyk krijgt langere vakantie (14-11-2017)
Terwijl de niet-internationals gisteren verzamelen bliezen in Neerpede, was er van Lukasz Teodorczyk geen spoor. De Pool krijgt extra vakantie. Coach Hein Vanhaezebrouck hoopt dat de spits zo zijn hoofd kan leegmaken en zijn vormdip overwinnen.
>> Lees verder

Thelin en Zweden houden Italië van WK (14-11-2017)
Isaac Kiese Thelin en Zweden hebben voor een fameuze stunt gezorgd door Italië uit te schakelen in de barrages voor het WK. Na de 1-0 in Zweden werd het gisteren 0-0 in Milaan. Thelin viel in na 54 minuten en pakte een gele kaart.
>> Lees verder

Beloften bekeren verder na doelpunten Azevedo (13-11-2017)
De U21 van Anderlecht hebben zich ten koste van Antwerp geplaatst voor de kwartfinales van de Beker van België voor U21. Nelson Azevedo opende na 17 minuten de score en zette één minuut voor tijd de 2-0-eindstand op het bord. Tussendoor kreeg Mohammed Dauda nog twee goede kansen, maar hij miste.
>> Lees verder

Lardot leidt Moeskroen - Anderlecht (13-11-2017)
De KBVB heeft Jonathan Lardot aangeduid om de wedstrijd van komend weekend tussen Moeskroen en Anderlecht te leiden. Lardot wordt bijgestaan door lijnrechters Frederic Godelaine en Florian Lemaire en vierde official Bram Van Driessche.
>> Lees verder

U21 Cup: Selectie Anderlecht - Antwerp (13-11-2017)
Vanavond nemen de U21 van Anderlecht het in de achtste finales van de Beker van België voor U21 op tegen Antwerp. De wedstrijd begint om 19.30 uur en wordt gespeeld in het oefencomplex te Neerpede. Abonnees mogen op vertoon van hun abonnement gratis binnen.
>> Lees verder

Foulon scoort, maar Duivels verliezen (13-11-2017)
De nationale U19 hebben hun tweede wedstrijd van het EK-kwalificatietoernooi in Macedonië met 2-1 verloren van het gastland. Anderlecht-linksachter Daam Foulon opende de score na tien minuten, maar Macedonië pakte de zege na een strafschop in de slotminuten.
>> Lees verder

Oefenkamp wellicht in La Manga (13-11-2017)
Anderlecht trekt tijdens de winterstop opnieuw op oefenkamp naar Zuid-Europa. Zo goed als zeker zal deze opnieuw plaatsvinden in La Manga in zuid-Spanje. De datum van vertrek en terugkeer zijn nog niet bekend.
>> Lees verder

Sambi Lokonga verlengt contract tot 2020 (13-11-2017)
Anderlecht heeft het contract van belofte Albert Sambi Lokonga opengebroken. De 18-jarige centrale middenvelder tekende bij tot 2020 met een optie voor nog een extra jaar.
>> Lees verder

Verjaardag Dylan Lambrecth (13-11-2017)
Vandaag verjaart Dylan Lambrecth! Wij wensen hem van harte een gelukkige 25e verjaardag!
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.