PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Matz Sels kwam bij Newcastle United nog weinig in beeld en belandde afgelopen zomer op huurbasis bij Anderlecht. De Rode Duivel krijgt van Hein Vanhaezebrouck de voorkeur op Frank Boeckx. Bij Newcastle ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.

Nieuws uit deze periode

Verjaardag Aaron Leya Iseka (15-11-2017)
Vandaag verjaart Aaron Leya Iseka! Wij wensen hem van harte een gelukkige 20e verjaardag!

Belgische U19 naar eliteronde na doelpunten Anderlecht-spelers (14-11-2017)
Met een 3-5-overwinning tegen Zwitserland hebben de Belgische U19 zich geplaatst voor de eliteronde in de kwalificatie voor het EK U19 van volgend jaar. Vier van de vijf doelpunten werden gemaakt door spelers van Anderlecht.

Belgische U21 boeken belangrijke zege (14-11-2017)
Met Wout Faes, Dodi Lukebakio en Aaron Leya Iseka in de basiself hebben de Belgische U21 in de vooravond Turkije verslagen met 1-2. Het was een hardbevochte zege. Een kwartier voor tijd stopte de Belgische doelman een strafschop en pas drie minuten voor tijd viel het winnende doelpunt.

Handtekeningsessie voor open training (14-11-2017)
Morgen is het open training in het Constant Vanden Stock Stadion. Vanaf 13u30 kunnen de supporters het stadion betreden via ingang 5. Van 13u30 tot 14u30 zullen de aanwezige spelers handtekeningen uitdelen onderaan tribune 3.

Obradovic gelijk met Servië (14-11-2017)
Servië heeft zopas 1-1 gelijkgespeeld in een oefenduel tegen Zuid-Korea. Ivan Obradovic speelde de volledige wedstrijd. Ook afgelopen vrijdag speelde de linksback al een volledige oefeninterland met Servië.

Teodorczyk krijgt langere vakantie (14-11-2017)
Terwijl de niet-internationals gisteren verzamelen bliezen in Neerpede, was er van Lukasz Teodorczyk geen spoor. De Pool krijgt extra vakantie. Coach Hein Vanhaezebrouck hoopt dat de spits zo zijn hoofd kan leegmaken en zijn vormdip overwinnen.

Thelin en Zweden houden Italië van WK (14-11-2017)
Isaac Kiese Thelin en Zweden hebben voor een fameuze stunt gezorgd door Italië uit te schakelen in de barrages voor het WK. Na de 1-0 in Zweden werd het gisteren 0-0 in Milaan. Thelin viel in na 54 minuten en pakte een gele kaart.

Beloften bekeren verder na doelpunten Azevedo (13-11-2017)
De U21 van Anderlecht hebben zich ten koste van Antwerp geplaatst voor de kwartfinales van de Beker van België voor U21. Nelson Azevedo opende na 17 minuten de score en zette één minuut voor tijd de 2-0-eindstand op het bord. Tussendoor kreeg Mohammed Dauda nog twee goede kansen, maar hij miste.

Lardot leidt Moeskroen - Anderlecht (13-11-2017)
De KBVB heeft Jonathan Lardot aangeduid om de wedstrijd van komend weekend tussen Moeskroen en Anderlecht te leiden. Lardot wordt bijgestaan door lijnrechters Frederic Godelaine en Florian Lemaire en vierde official Bram Van Driessche.

U21 Cup: Selectie Anderlecht - Antwerp (13-11-2017)
Vanavond nemen de U21 van Anderlecht het in de achtste finales van de Beker van België voor U21 op tegen Antwerp. De wedstrijd begint om 19.30 uur en wordt gespeeld in het oefencomplex te Neerpede. Abonnees mogen op vertoon van hun abonnement gratis binnen.

Foulon scoort, maar Duivels verliezen (13-11-2017)
De nationale U19 hebben hun tweede wedstrijd van het EK-kwalificatietoernooi in Macedonië met 2-1 verloren van het gastland. Anderlecht-linksachter Daam Foulon opende de score na tien minuten, maar Macedonië pakte de zege na een strafschop in de slotminuten.

Oefenkamp wellicht in La Manga (13-11-2017)
Anderlecht trekt tijdens de winterstop opnieuw op oefenkamp naar Zuid-Europa. Zo goed als zeker zal deze opnieuw plaatsvinden in La Manga in zuid-Spanje. De datum van vertrek en terugkeer zijn nog niet bekend.

Sambi Lokonga verlengt contract tot 2020 (13-11-2017)
Anderlecht heeft het contract van belofte Albert Sambi Lokonga opengebroken. De 18-jarige centrale middenvelder tekende bij tot 2020 met een optie voor nog een extra jaar.

Verjaardag Dylan Lambrecth (13-11-2017)
Vandaag verjaart Dylan Lambrecth! Wij wensen hem van harte een gelukkige 25e verjaardag!

Invallers Hanni en Onyekuru spelen gelijk (12-11-2017)
Algerije en Nigeria hebben in hun laatste WK-kwalificatiewedstrijd 1-1 gelijkgespeeld. Bij Algerije mocht Hanni invallen na 64 minuten. Zeven minuten later kwam Henry Onyekuru bij de bezoekers tussen de lijnen. Het was Onyekuru's eerste interland.

Thelin valt in en wint met Zweden (11-11-2017)
Zweden nam het gisteren op tegen Italië in de barrages voor het WK. De Zweden wonnen met 1-0 dankzij een goal van Johansson. Isaac Kiese Thelin mocht invallen.

België beleeft lastige avond tegen Mexico (11-11-2017)
De Rode Duivels beleefde gisteren een moeilijke avond tegen een vinnig Mexico. België kwam twee keer op voorsprong, maar Mexico knokte goed terug. De 3-3 eindstand leverde geen winnaar op, ondanks nog kansen aan beide kanten.

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.