Denkt Anderlecht terug aan Vermaelen?

11-11-2017 14:27:11 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Thomas Vermaelen zit op een zijspoor bij FC Barcelona. De centrale verdediger moet dringend speelminuten verzamelen met het oog op het WK in Rusland. RSC Anderlecht hengelt alvast naar de diensten van ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Verjaardag Dylan Lambrecth (13-11-2017)
Vandaag verjaart Dylan Lambrecth! Wij wensen hem van harte een gelukkige 25e verjaardag!
>> Lees verder

Invallers Hanni en Onyekuru spelen gelijk (12-11-2017)
Algerije en Nigeria hebben in hun laatste WK-kwalificatiewedstrijd 1-1 gelijkgespeeld. Bij Algerije mocht Hanni invallen na 64 minuten. Zeven minuten later kwam Henry Onyekuru bij de bezoekers tussen de lijnen. Het was Onyekuru's eerste interland.
>> Lees verder

Thelin valt in en wint met Zweden (11-11-2017)
Zweden nam het gisteren op tegen Italië in de barrages voor het WK. De Zweden wonnen met 1-0 dankzij een goal van Johansson. Isaac Kiese Thelin mocht invallen.
>> Lees verder

België beleeft lastige avond tegen Mexico (11-11-2017)
De Rode Duivels beleefde gisteren een moeilijke avond tegen een vinnig Mexico. België kwam twee keer op voorsprong, maar Mexico knokte goed terug. De 3-3 eindstand leverde geen winnaar op, ondanks nog kansen aan beide kanten.
>> Lees verder

Kara ziet ploegmaats WK-ticket veiligstellen (10-11-2017)
Kara Mbodj mag zijn ticket reserveren voor Rusland. Senegal won in de vooravond met 0-2 bij Zuid-Afrika en kroont zich met nog één wedstrijd te gaan tot groepswinnaar in Groep D van de Afrikaanse kwalificaties.
>> Lees verder

Obradovic speelt 90 minuten voor Servië (10-11-2017)
Servië heeft vanmiddag een oefenduel in en tegen China met 0-2 gewonnen. Ivan Obradovic speelde de volledige partij als linksachter in een viermansdefensie. Aleksandar Kolarov, de vaste linksback van Servië, bleef negentig minuten op de bank.
>> Lees verder

Anderlecht heeft weer een Mbokani in de rangen (10-11-2017)
Dieumerci Mbokani bracht gisteren een bezoekje aan Neerpede (lees hier). Hij kwam er zijn zoontje Jess inschrijven bij Anderlecht. "Het is logisch dat hij voor Anderlecht komt voetballen", zo verklaart de oud-spits van paars-wit.
>> Lees verder

Invaller Leya Iseka bezorgt Jonge Duivels drie punten (10-11-2017)
De Belgische U21 hebben pas in de blessuretijd de overwinning kunnen boeken tegen Cyprus. Aaron Leya Iseka, vijf minuten eerder ingevallen voor Dodi Lukebakio, scoorde in de 91e minuut de 3-2. Wout Faes speelde de hele partij.
>> Lees verder

Stanciu basisspeler bij Roemenië (09-11-2017)
Nicolae Stanciu stond vanavond in de basis bij Roemenië in de oefeninterland tegen Turkije. Na 77 minuten mocht hij gaan rusten. Alexandru Chipciu bleef op de bank. Roemenië won met 2-0 tegen de Turken.
>> Lees verder

Hoe vergaat het Wout Faes bij Excelsior? (09-11-2017)
Wout Faes speelt op uitleenbasis voor Excelsior om ervaring op te doen. De verdediger begon als basiskracht aan de competitie, maar verzeilde eind augustus op de bank. Hoe komt dit? Anderlecht-Online stak zijn licht op bij Chris Tempelman, Excelsior-volger voor Voetbal International.
>> Lees verder

Overzicht interlands Anderlecht-spelers (09-11-2017)
Vanavond en de komende dagen staat er interlandvoetbal op het programma. Verschillende spelers van Anderlecht zullen in actie komen voor hun nationale ploeg. Sommigen strijden nog voor een ticket voor het WK in Rusland, anderen spelen oefenduels. Een overzicht.
>> Lees verder

Mbokani bezoekt Anderlecht (09-11-2017)
Dieumerci Mbokani maakt van deze interlandbreak gebruik om vanuit Kiev even terug te keren naar Brussel. Vanmorgen bracht hij een bezoekje aan het oefencomplex van Anderlecht in Neerpede. Hij stak er onder meer Lukasz Teodorczyk een hart onder de riem.
>> Lees verder

Niet in beroep tegen schorsing (09-11-2017)
RSC Anderlecht had nog de kans om in beroep te gaan tegen de schorsing van Lukasz Teodorczyk, maar heeft beslist om dat niet te doen. De Pool blijft dus twee speeldagen geschorst, tegen Moeskroen en KV Kortrijk. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.