Vanhaezebrouck: "Sommigen bij Anderlecht moeten veel beter gaan voetballen"

7-11-2017 11:2:7 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Een dag na de topper tegen Club Brugge was Hein Vanhaezebrouck maandag te gast bij Extra Time. De Anderlecht-coach gaf grif toe dat het nog beter moet bij paars-wit en beseft ook dat het moeilijk wordt ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

"Jammer dat Hubert die bal nog raakt" (05-11-2017)
Pieter Gerkens vervulde terug zijn rol met verve, hij was zelfs enkele keren dicht bij een doelpunt. Over de afgekeurde goal wil hij niet veel kwijt: "Dat zijn dingen die erbij horen". Beide clubs delen dus de punten, al is misschien Club wel de morele winnaar volgens Gerkens.
>> Lees verder

Kums: "Ja, ik ben ontgoocheld" (05-11-2017)
Het was een ontgoochelde Sven Kums die kwam spreken op Play Sports. Vooral de afgekeurde goal is een spijtige zaak volgens Kums: "De wedstrijd had er helemaal anders kunnen uit zien."
>> Lees verder

"Als je zo domineert moet je ook winnen" (05-11-2017)
Hein Vanhaezebrouck bleef met een dubbel gevoel achter na de wedstrijd tegen Brugge. Hij zag zijn ploeg domineren op het veld, maar toch kwam het niet tot scoren. "Het lukte gewoon niet vandaag. Wij verdienen nochtans om te winnen."
>> Lees verder

Harbaoui: "Zure nasmaak" (05-11-2017)
Hamdi Harbaoui mocht als spits beginnen aan de wedstrijd in de plaats van Lukasz Teodorczyk. De Tunesiër scoorde ook, maar zijn doelpunt werd onterecht afgekeurd, waardoor hij toch met een zuur gevoel terugkijkt op de wedstrijd. 
>> Lees verder

Spajic: "Niet getwijfeld om te spelen" (06-11-2017)
Uros Spajic stond dan toch, een beetje tegen de verwachtingen in, aan de aftrap tegen Club Brugge. De Serviër was vastbesloten om de topper mee te spelen, al laat hij de vriendschappelijke interlands met Servië wel aan zich voorbij gaan: "Ik moet die blessure nu goed verzorgen."
>> Lees verder

Onterecht afgekeurd doelpunt breekt Anderlecht zuur op (05-11-2017)
Anderlecht geraakte vandaag niet voorbij Club Brugge. De 0-0 bleef de hele partij op het scorebord staan, al verdiende Anderlecht beter. Paars-wit en Club hielden elkaar in balans in de eerste helft, al zag Anderlecht wel een goal onterecht afgekeurd. In de tweede helft domineerde Anderlecht, maar het kreeg de bal er niet in.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.