Vanhaezebrouck: "Misschien valt die schorsing voor Teo nog zo slecht niet"

7-11-2017 10:50:7 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Lukasz Teodorczyk scoorde vorig seizoen blindelings. De Poolse spits blijft nu maar zoeken naar al dat goede. Tegen Club Brugge gaf de coach voorrang aan Hamdi Harbaoui. "Het is een probleem dat al langer ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Teodorczyk vandaag voor Geschillencommissie (07-11-2017)
Lukasz Teodorczyk kent vandaag zijn straf voor het natrappen op Joseph Aidoo. Hein Vanhaezebrouck zei gisteren in Extra Time, dat de aankomende schorsing van de Pool, geen slecht gegeven is. Het zal de spits de mogelijkheid geven om even alles op een rijtje te zetten en te zien wat beter kan. 
>> Lees verder

Teodorczyk kent straf: twee duels effectief (07-11-2017)
De pleidooien van Lukasz Teodorczyk en Anderlecht-advocaat Luc Deleu hebben geen baat gehad: de Geschillencommissie volgt het Bondsparket en legt Teodorczyk een schorsing op van twee speeldagen effectief en een boete van 800 euro.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.