Hanni: "We zijn ontgoocheld maar speelden een goede wedstrijd"

6-11-2017 11:51:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht is er niet in geslaagd Club Brugge onderuit te halen in het Constant Vanden Stock-stadion. Het bleef 0-0. De teleurstelling regeert bij aanvoerder Sofiane Hanni."We zijn ontgoocheld want we ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Teodorczyk kent straf: twee duels effectief (07-11-2017)
De pleidooien van Lukasz Teodorczyk en Anderlecht-advocaat Luc Deleu hebben geen baat gehad: de Geschillencommissie volgt het Bondsparket en legt Teodorczyk een schorsing op van twee speeldagen effectief en een boete van 800 euro.
>> Lees verder

Bondsparket eist drie speeldagen schorsing (07-11-2017)
Lukasz Teodorczyk moet zich op dit moment voor de Geschillencommissie verdedigen voor het natrappen op Joseph Aidoo. Het Bondsparket eist drie speeldagen schorsing waarvan één voorwaardelijk. De Pool excuseerde zich al voor zijn actie. Luc Deleu pleit verder en vraagt een vermindering naar twee speeldagen schorsing waarvan één effectief.
>> Lees verder

Geen sanctie voor Harbaoui (07-11-2017)
Hamdi Harbaoui hoeft zich niet te verantwoorden voor het bondsparket voor de elleboogstoot die hij zondag zou uitgedeeld hebben tijdens Anderlecht - Club Brugge. De Reviewcommissie heeft de beelden bekeken en besloot om de spits niet te laten vervolgen.
>> Lees verder

Onyekuru zit met hoofd bij Nigeria (07-11-2017)
Henry Onyekuru zat niet bij de basiself voor de wedstrijd tegen Club Brugge. De Nigeriaan startte op de bank. In Extra Time, gaf Hein Vanhaezebrouck meer uitleg bij die opmerkelijke keuze. "Henry zat toen al met zijn hoofd bij Nigeria en was er mentaal niet klaar voor om tegen Brugge te starten."
>> Lees verder

Nieuwe spits officieel geen optie, maar ... (07-11-2017)
Lukasz Teodorczyk al maanden uit vorm, Hamdi Harbaoui die te kort komt, Robert Beric die niet eens speelt en Henry Onyekuru die volgens Hein Vanhaezebrouck niet centraal in de spits kan spelen: Anderlecht heeft een spitsenprobleem.
>> Lees verder

Beric weg in januari ? (07-11-2017)
Nicolae Stanciu is niet de enige speler die niet of weinig aan spelen toekomt. Ook Robert Beric zit meer op de bank of de tribune dan hem lief is. Bij zijn moederclub Saint-Etienne zien ze de situatie met lede ogen aan. De Franse club speelt dan ook met het idee om hun spits in januari terug te halen, huurcontract of niet. 
>> Lees verder

Dendoncker blijft in beeld bij Monaco (07-11-2017)
In augustus kwam het niet tot een transfer, maar Monaco heeft Leander Dendoncker nog niet van zijn lijstje geschrapt. De Monegasken houden rekening met een vertrek van Fabinho komende zomer en Soualilho Meité al deze winter. In dat geval blijft Dendoncker een topkandidaat om hen te vervangen.
>> Lees verder

Nog geen keuze voor eerste keeper (07-11-2017)
Tegen Paris Saint-Germain stond Frank Boeckx in doel, tegen Club Brugge was dat dan weer Matz Sels. Hein Vanhaezebrouck roteert met zijn twee doemannen en zal dat blijkbaar nog even blijven doen. Want een keuze voor eerste doelman heeft de coach nog niet echt gemaakt, dat zei hij gisteren in La Tribune. 
>> Lees verder

Teodorczyk vandaag voor Geschillencommissie (07-11-2017)
Lukasz Teodorczyk kent vandaag zijn straf voor het natrappen op Joseph Aidoo. Hein Vanhaezebrouck zei gisteren in Extra Time, dat de aankomende schorsing van de Pool, geen slecht gegeven is. Het zal de spits de mogelijkheid geven om even alles op een rijtje te zetten en te zien wat beter kan. 
>> Lees verder

Makelaar Stanciu in België (07-11-2017)
Anamaria Prodan, de manager van Nicolae Stanciu, heeft woord gehouden. Eerder gaf ze al aan dat ze een gesprek wou met Herman Van Holsbeeck over de toekomst van haar protégée bij RSC Anderlecht. Ondertussen is ook in België geland om dat gesprek te voeren.
>> Lees verder

Beloften verslaan Moeskroen met 2-0 (07-11-2017)
De beloften van Anderlecht hebben gisterenavond met 2-0 gewonnen van Moeskroen. Kobe Cools opende de score na 56 minuten en Mohammed Dauda legde tien minuten later de eindstand vast vanop de strafschopstip.
>> Lees verder

Kalender speeldagen 19 tot en met 24 (06-11-2017)
De Pro League maakte vandaag de kalender bekend van speeldag 19 tot en met 24. Op zondag 17 december trekt RSC Anderlecht naar het Jan Breydel Stadion. Zondag 28 januari staat de Classico tegen Standard op Sclessin op het programma. 
>> Lees verder

Open training Rode Duivels (06-11-2017)
De Rode Duivels beginnen deze week aan hun voorbereiding voor de wedstrijden tegen Mexico en Japan. Dinsdag 7 november, is de training open voor het publiek. Om 17u45 trainen de Duivels in het Nationaal Trainingscentrum te Tubeke. Vandaag stelde sponsor Adidas ook de truitjes voor waarmee de Duivels naar het WK in Rusland trekken. 
>> Lees verder

Proximus Speler van de Maand Oktober (06-11-2017)
Stem voor de Proximus Player of the Month en win vip-tickets voor de wedstrijd thuis tegen KV Kortrijk op 26 november. De grote winnaar mag tevens de trofee overhandigen aan de speler van de maand oktober. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Stem tot 9 november via deze link. 
>> Lees verder

Bruno bij reserven (06-11-2017)
Vanavond ontvangen de reserven van RSC Anderlecht, Moeskroen in het Van Roy Stadion te Denderleeuw. Massimo Bruno is opgenomen in de selectie voor deze wedstrijd. De aftrap is voorzien om 19u30 te Stadionlaan 5 9470 Denderleeuw. 
>> Lees verder

Volgtip op maandag (06-11-2017)
Het hoeft niet altijd over RSC Anderlecht te gaan. De maandag na een lang weekend of vakantie trekken de meeste onder ons met wat minder goesting richting werkplek. Wij hebben een suggestie om op deze maandag, en de komende dagen, een glimlach op je gezicht te toveren: Het Ministerie van Sport. 
>> Lees verder

Waarschijnlijk licht Tianjin Teda optie (06-11-2017)
Frank Acheampong was gisteren even terug in het Astridpark, hij kwam er de aftrap geven voor de wedstrijd tegen Club Brugge. Normaal gezien zal de terugkeer van de Ghanees van korte duur zijn. Het Chinese Tianjin Teda huurt Acheampong tot december maar zal wellicht de aankoopoptie van 3,5 miljoen euro lichten.
>> Lees verder

Videoref had geen verschil gemaakt (06-11-2017)
Vooraf waren er al vraagtekens waarom er geen videoref was tijdens de topper. Na het afgekeurde geldige doelpunt van Hamdi Harbaoui, laaide die discussie alleen maar op. Al is Hein Vanhaezebrouck ervan overtuigd dat een videoscheidsrechter het doelpunt niet had kunnen goedkeuren. 
>> Lees verder

Hein Vanhaezebrouck te gast in Extra Time (06-11-2017)
Hein Vanhaezebrouck is vanavond te gast bij Extra Time op Canvas. Het afgekeurde geldige doelpunt en het ontbreken van de videoscheidsrechter, zullen ongetwijfeld één van de gespreksonderwerpen zijn.
>> Lees verder

Spajic: "Niet getwijfeld om te spelen" (06-11-2017)
Uros Spajic stond dan toch, een beetje tegen de verwachtingen in, aan de aftrap tegen Club Brugge. De Serviër was vastbesloten om de topper mee te spelen, al laat hij de vriendschappelijke interlands met Servië wel aan zich voorbij gaan: "Ik moet die blessure nu goed verzorgen."
>> Lees verder

Harbaoui: "Zure nasmaak" (05-11-2017)
Hamdi Harbaoui mocht als spits beginnen aan de wedstrijd in de plaats van Lukasz Teodorczyk. De Tunesiër scoorde ook, maar zijn doelpunt werd onterecht afgekeurd, waardoor hij toch met een zuur gevoel terugkijkt op de wedstrijd. 
>> Lees verder

"Als je zo domineert moet je ook winnen" (05-11-2017)
Hein Vanhaezebrouck bleef met een dubbel gevoel achter na de wedstrijd tegen Brugge. Hij zag zijn ploeg domineren op het veld, maar toch kwam het niet tot scoren. "Het lukte gewoon niet vandaag. Wij verdienen nochtans om te winnen."
>> Lees verder

Kums: "Ja, ik ben ontgoocheld" (05-11-2017)
Het was een ontgoochelde Sven Kums die kwam spreken op Play Sports. Vooral de afgekeurde goal is een spijtige zaak volgens Kums: "De wedstrijd had er helemaal anders kunnen uit zien."
>> Lees verder

"Jammer dat Hubert die bal nog raakt" (05-11-2017)
Pieter Gerkens vervulde terug zijn rol met verve, hij was zelfs enkele keren dicht bij een doelpunt. Over de afgekeurde goal wil hij niet veel kwijt: "Dat zijn dingen die erbij horen". Beide clubs delen dus de punten, al is misschien Club wel de morele winnaar volgens Gerkens.
>> Lees verder

Acheampong geeft aftrap (05-11-2017)
Frank Acheampong is even terug in het Astridpark. De Ghanees geeft de aftrap van de wedstrijd tegen Club Brugge. Verder heeft RSC Anderlecht nog een verrassing voorzien voor de aanwezige supporters. Welcome back Francky !!
>> Lees verder

Onterecht afgekeurd doelpunt breekt Anderlecht zuur op (05-11-2017)
Anderlecht geraakte vandaag niet voorbij Club Brugge. De 0-0 bleef de hele partij op het scorebord staan, al verdiende Anderlecht beter. Paars-wit en Club hielden elkaar in balans in de eerste helft, al zag Anderlecht wel een goal onterecht afgekeurd. In de tweede helft domineerde Anderlecht, maar het kreeg de bal er niet in.
>> Lees verder

Bruno: "Goede kans om dichterbij te sluipen" (05-11-2017)
Massimo Bruno start straks op de bank tegen Club Brugge, maar de winger heeft mooie herinneringen aan de wedstrijden tegen Club. Vijf jaar geleden won Bruno zijn eerste Anderlecht - Club Brugge met 6-1. Maar of het vanavond zo'n vaart zal lopen ...
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "We kunnen ons geen verlies veroorloven" (05-11-2017)
Hein Vanhaezebrouck kijkt met een gezonde portie vertrouwen uit naar de wedstrijd van vanavond tegen Club Brugge. De Anderlecht-coach beseft wel dat er druk op de ketel staat. "Voor ons is deze topper dubbel zo belangrijk dan voor Club Brugge."
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Club Brugge (05-11-2017)
Al sinds 1998, of 26 duels lang, aast Club Brugge op een overwinning in het Constant Vanden Stock-stadion. Nu de West-Vlamingen in een vliegende vaart aan het seizoen begonnen zijn en het bij Anderlecht een stuk minder loopt, droomt Club van een stunt. Aan Anderlecht om hen dit te beletten.
>> Lees verder

Verjaardag Herman Van Holsbeeck (05-11-2017)
Vandaag verjaart Herman Van Holsbeeck! Wij wensen hem van harte een gelukkige 63e verjaardag!
>> Lees verder

Bayern, Celtic en PSG winnen ruim (04-11-2017)
De drie tegenstanders van Anderlecht in Groep B van de Champions League speelden alle vandaag. Zowel Bayern München, Celtic als PSG deden dit met brio en boekten een ruime zege. Bayern, de volgende tegenstander van Anderlecht, won de topper in Dortmund met 1-3.
>> Lees verder

Teodorczyk niet opgeroepen voor Polen (04-11-2017)
De Poolse bondscoach Adam Nawałka heeft Lukasz Teodorczyk niet opgeroepen voor de oefenduels tegen Uruguay en Mexico. De Anderlecht-spits betaalt het gelag voor zijn mindere vorm.
>> Lees verder

Column: Met vlag en ... sjaal (04-11-2017)
Het is een beetje spijtig, maar de meeste neutrale voetballiefhebbers denken niet spontaan aan RSC Anderlecht als hem of haar gevraagd wordt naar clubs met een warmbloedige aanhang en volle bak sfeer in het stadion.  In België denken de meesten dan eerder aan Standard, Brugge of Antwerp,…
 
>> Lees verder

Terugkeer Mitrovic weinig realistisch (04-11-2017)
De kans dat Aleksandar Mitrovic in januari op uitleenbasis naar Anderlecht terugkeert, is klein. De Engelse pers kwam met deze piste, maar de entourage van Mitrovic acht dit weinig realistisch.
>> Lees verder

Anderlecht volgt KV-sensatie Bandé (04-11-2017)
KV Mechelen mag dan wel laatste staan, het heeft met Hassane Bandé wel de ontdekking van deze voetbaljaargang in zijn rangen. Dat is ook Anderlecht niet ontgaan. Volgens Het Nieuwsblad volgt paars-wit de 19-jarige aanvaller op de voet.
>> Lees verder

Video: Een blik op het Youth League avontuur (04-11-2017)
De jeugd van RSC Anderlecht keerde afgelopen week met de drie punten terug naar huis in de UEFA Youth League. Ze wonnen hun wedstrijd tegen Paris Saint-Germain met 2-3 en kwamen terug van een 2-0 achterstand. Reian Meddour legde alles vast op video. Bekijk hier het hele avontuur.
>> Lees verder

Kums: "De kloof met Brugge móet kleiner" (04-11-2017)
Het verblijf van Sven Kums bij RSC Anderlecht is nog niet van een leien dakje verlopen. Dat beseft hij zelf ook, hij ook wil meer constante in zijn prestaties. Toch ziet hij de toekomst hoopvol tegemoet, zeker met Hein Vanhaezebrouck als trainer: "Geef hem tijd om zijn stempel te drukken."
>> Lees verder

Spajic misschien, Najar na interlandbreak (04-11-2017)
De blessure van Uros Spajic blijkt niet zo ernstig als de vorige keer. Gisteren trainde hij al een deel met de groep mee. Toch wordt er geen risico genomen en bekijkt men de evolutie dag per dag. Ook de revalidatie van Andy Najar verloopt gunstig. De kans bestaat dat hij na de interlandbreak opnieuw kan aanpikken. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.