Stanciu gelinkt aan club uit de Verenigde Arabische Emiraten

3-11-2017 10:43:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nicolae Stanciu lijkt aan zijn laatste weken bezig bij RSC Anderlecht. De Roemeen wil niet langer op de bank zitten en denkt aan een vertrek. De middenvelder lijkt wel wat opties te hebben.Onder andere ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Stanciu en Chipciu opgeroepen bij Roemenië (03-11-2017)
Cosmin Contra, bondscoach van Roemenië, maakte Nicolae Stanciu in een persoonlijk gesprek duidelijk dat hij meer moet spelen om zijn plaats bij de nationale ploeg niet te verliezen. Voorlopig roept hij hem wel nog op, net als Alexandru Chipciu die ook op het selectieblad staat van Roemenië. 
>> Lees verder

"Stanciu moet ook eens in de spiegel kijken" (03-11-2017)
In Roemenië is er heel wat te doen over de weinige speelminuten van Nicolae Stanciu. Hein Vanhaezebrouck is er de gebeten hond, maar die wijst ook naar de speler zelf. "Als dat onder twee verschillende trainers gebeurt, is het misschien niet de schuld van de trainer."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.