Vooral Spajic twijfelachtig voor duel tegen PSG

31-10-2017 9:44:31 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Bij Anderlecht zit men in de laatste rechte lijn voor de confrontatie met topfavoriet Paris-Saint-Germain in het Parc des Princes. Bij paars-wit zijn er vooral in de defensie vraagtekens.Zo zijn Kara Mbodji ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

PSG wacht Anderlecht op met vlotte winst (30-10-2017)
Net als Anderlecht kon ook PSG zijn generale repetitie voor het Champions League-duel van morgen winnen. Het kende thuis tegen Nice weinig problemen en haalde het met 3-0. Ook Bayern kon winnen, terwijl Celtic niet verder kwam dan een gelijkspel.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck denkt aan roteren (30-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck maakt tijdens zijn persconferentie duidelijk dat de wedstrijd van zondag tegen Club Brugge belangrijker is dan die tegen Paris Saint-Germain. Maar dat wil niet zeggen dat hij de wedstrijd van morgen gaat spelen als een fait divers, wel denkt de coach eraan enkele spelers te laten rusten.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: PSG - Anderlecht (31-10-2017)
Vanavond neemt Anderlecht het in de Champions League opnieuw op tegen PSG. Twee weken geleden speelde paars-wit een aardige partij tegen de Parijzenaars, maar verloor het kansloos met 0-4. Kan Anderlecht, net als vier jaar geleden, vandaag wel stunten tegen de miljoenenformatie?
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.