Vanhaezebrouck: "Ik verwacht van al mijn spelers dat ze klaar zijn"

27-10-2017 14:46:27 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Matz Sels of Frank Boeckx onder de Anderlecht-lat tegen Eupen? Hein Vanhaezebrouck bleef op de vlakte: ?We zullen zien, maar ik verwacht dat ze beiden klaar zijn om te spelen.?Met de nieuwe slaapcontainers ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Op afzondering voor Eupen (27-10-2017)
RSC Anderlecht gaat op afzondering voor de wedstrijd op en tegen Eupen. Hein Vanhaezebrouck wil vooral vermijden dat de spelers vermoeid zijn van de hele reisweg. Het is dus eerder een maatregel genomen door de lange afstand richting Eupen. 
>> Lees verder

Spajic nog out tegen Eupen (27-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck kan morgen nog geen beroep doen op Uros Spajic. De Serviër is nog steeds aan het revalideren na zijn enkelblessure. Hij zou op korte termijn wel terug inzetbaar zijn. Ook Andy Najar en Emmanuel Sowah revalideren nog steeds.
>> Lees verder

Dendoncker wellicht terug tegen Eupen (27-10-2017)
Leander Dendoncker maakt wellicht opnieuw zijn opwachting tegen Eupen. De Rode Duivel was de voorbije dagen ziek, maar is aan de beterhand. "Hij is nog geen 100 procent, maar is normaal denk ik wel inzetbaar tegen Eupen", sprak Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Moeten Teodorczyk blijven steunen" (28-10-2017)
Het wil maar niet lukken voor Lukasz Teodorczyk, vooral tot grote frustratie van hemzelf. Hein Vanhaezebrouck is niet van plan om zijn spits te laten vallen en blijft hem vertrouwen geven. "We moeten hem nu vooral, blijven steunen."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.