Henry Onyekuru: "Er wordt meer getraind, zelfs dubbel zo hard"

25-10-2017 16:43:25 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De spelers van RSC Anderlecht zijn intussen enkele weken aan de slag onder de nieuwe hoofdcoach Hein Vanhaezebrouck. Voor de paars-witte groep was de overgang van René Weiler naar de ex-trainer van AA ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck wil oefenveld meer afschermen (24-10-2017)
De trainingen van Anderlecht vinden al plaats achter gesloten deuren, maar dat is voor Hein Vanhaezebrouck niet voldoende. De nieuwe coach vindt dat er van achter de omheining nog te veel te zien is en wil het oefenveld meer afschermen.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Tijd nodig, maar die krijgen we niet" (25-10-2017)
Amper drie dagen na de nederlaag tegen Genk speelt Anderlecht vanavond tegen Zulte Waregem. Deze snelle opeenvolging van wedstrijden noemt coach Hein Vanhaezebrouck een vervelende zaak. "Ik wil automatismen creëren, maar krijg daar de tijd niet voor."
>> Lees verder

Op afzondering voor Eupen (27-10-2017)
RSC Anderlecht gaat op afzondering voor de wedstrijd op en tegen Eupen. Hein Vanhaezebrouck wil vooral vermijden dat de spelers vermoeid zijn van de hele reisweg. Het is dus eerder een maatregel genomen door de lange afstand richting Eupen. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.