Vanhaezebrouck: "Ik had niet de indruk dat Teo intentie had om speler van Genk te raken"

23-10-2017 10:11:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

In een duel aan de doellijn trok Joseph Aidoo aan het langste touw. Lukasz Teodorczyk trapte daarbij na, achteraan de dij van Aidoo. Volgens Hein Vanhaezebrouck en doelman Frank Boeckx viel het allemaal ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Teodorczyk weken aan de kant ? (23-10-2017)
Het lukt allemaal niet meer zo goed voor Lukasz Teodorczyk. Dit seizoen kon hij nog maar drie keer scoren, voor doel vergeet hij dikwijls af te werken. En dat tot grote frustratie van hemzelf. Tegen Genkt trapte hij op gegeven moment, onnodig na, op Joseph Aidoo. Scheidsrechter Bart Vertenten bleef mild en gaf geel. Benieuwd of de Reviewcommissie het daarbij laat. 
>> Lees verder

Reviewcommissie roept Teodorczyk op (24-10-2017)
Lukasz Teodorczyk mag het gaan uitleggen bij de Reviewcommissie na zijn natrap op Joseph Aidoo. De Reviewcommissie laat de Pool vervolgen op basis van tv-beelden. De zitting is volgende week dinsdag. Teodorczyk kan dus nog meespelen tegen Zulte-Waregem en Eupen. 
>> Lees verder

Gesprek met Teodorczyk (25-10-2017)
Lukasz Teodorczyk mag gaan uitleggen bij de Reviewcommissie nadat hij zondag natrapte op Joseph Aidoo. Hein Vanhaezebrouck heeft nog niet gesproken met zijn Poolse spits na het voorval, hij wacht daarvoor de strafmaat af. Daarna zal hij een gesprek aangaan met de Pool.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.