Anderlecht reageert op oproep tot boycot in Parijs

18-10-2017 11:34:18 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht heeft dinsdagavond gereageerd op de oproep van diverse fanclubs van paars-wit om over twee weken de uitwedstrijd in Parijs bij Paris Saint-Germain te boycotten. Dit omwille van de tegenvallende ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

"Zelf initiatief nemen tegen PSG" (17-10-2017)
Morgen krijgt Anderlecht in de Champions League het bezoek van het sterrenensemble van PSG. De Parijzenaars beschikken momenteel over de sterkte voorhoede ter wereld. Hoe wil Hein Vanhaezebrouck Neymer en co aan banden leggen?
>> Lees verder

PSG op volle sterkte naar België (17-10-2017)
Met een selectie van 21 spelers komt PSG vandaag naar Brussel voor de Champions League-wedstrijd van morgen tegen Anderlecht. Ook de spelers die dit weekend niet speelden wegens kleine blessures, zijn erbij.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - PSG (18-10-2017)
Wie wordt vanavond de held van het Astridpark: Neymar of Hein Vanhaezebrouck? Maakt PSG er net als vier jaar geleden een totaalvertoning van of kan Anderlecht stunten? Hoe dan ook, paars-wit zal de Parijse grootmacht met rechte rug in de ogen kijken.
>> Lees verder

"Anderlecht heeft getoond dat het plaats in Champions League verdient" (19-10-2017)
Unal Emery was tevreden met de drie punten, maar had ook lof voor de tegenstander RSC Anderlecht. "De tegenstander ging er stevig tegenaan", zegt Emery, "We zijn dat wel gewoon. Maar in ieder geval heeft Anderlecht vandaag getoond dat ze hun plaats in de Champions League verdienen."
>> Lees verder

Opinie: Boycot verplaatsing naar PSG (19-10-2017)
Enkele dagen geleden riepen verschillende supportersclubs op tot een boycot voor de verplaatsing naar Paris Saint-Germain. Wat begon met een twintigtal clubs begint gestaag aan te groeien. Meer en meer supportersclubs beslissen om zich achter de boycot te scharen en blijven thuis. De kans is dus groot dat paars-wit het zo goed als zonder aanhang moet stellen in Parijs. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.