Vanhaezebrouck: "Ik verwacht dat mijn spelers zich zullen laten zien"

17-10-2017 16:43:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Geen schrik hebben. Het is de enige raad die je de Anderlecht-spelers kan meegeven tegen één van de beste - zij het niet het beste - teams van de wereld op dit moment. Een raadgeving die ook Hein Vanhaezebrouck ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

200 journalisten voor Anderlecht - PSG (17-10-2017)
De Champions League wedstrijd van morgen kan op heel wat belangstelling rekenen van de media. Er zullen zo een 200 journalisten aanwezig zijn en dan is er nog een wachtlijst. Aanvragen komen van over heel de wereld, journalisten van. Brazilië, Portugal, Engeland, Nederland en ondermeer China proberen erbij te zijn.  
>> Lees verder

Spajic mogelijk inzetbaar tegen PSG (17-10-2017)
Urus Spajic werkte gisteren voor het eerst sinds zijn blessure een deel van de groepstraining af. Dat verliep goed. Als de verdediger geen reactie ondervindt, kan hij de trainingen opdrijven en is hij mogelijk inzetbaar morgen tegen PSG. Dat is alleszins zijn doel.
>> Lees verder

Supporters willen uitwedstrijd PSG boycotten (17-10-2017)
Dinsdag 31 oktober gaat Anderlecht op bezoek bij Paris Saint-Germain. De veiligheidsmaatregelen voor deze wedstrijd zijn opnieuw draconisch. Zo mogen de paars-wit supporters zich niet vrijuit bewegen in Parijs. Ze worden opgewacht aan de grens en worden onder politiebegeleiding naar het Parc des Princes gebracht. De supporters willen de uitwedstrijd dan ook boycotten. 
>> Lees verder

"Zelf initiatief nemen tegen PSG" (17-10-2017)
Morgen krijgt Anderlecht in de Champions League het bezoek van het sterrenensemble van PSG. De Parijzenaars beschikken momenteel over de sterkte voorhoede ter wereld. Hoe wil Hein Vanhaezebrouck Neymer en co aan banden leggen?
>> Lees verder

PSG op volle sterkte naar België (17-10-2017)
Met een selectie van 21 spelers komt PSG vandaag naar Brussel voor de Champions League-wedstrijd van morgen tegen Anderlecht. Ook de spelers die dit weekend niet speelden wegens kleine blessures, zijn erbij.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - PSG (18-10-2017)
Wie wordt vanavond de held van het Astridpark: Neymar of Hein Vanhaezebrouck? Maakt PSG er net als vier jaar geleden een totaalvertoning van of kan Anderlecht stunten? Hoe dan ook, paars-wit zal de Parijse grootmacht met rechte rug in de ogen kijken.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.