Nu ook officieel: Anderlecht zonder Spajic tegen PSG

17-10-2017 15:10:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het is nu ook officieel: Anderlecht moet het morgenavond tegen de Parijse sterrenformatie doen zonder Uros Spajic. De Serviër probeerde deze ochtend nog om de training vol te maken, maar moest ontgoocheld ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Spajic mogelijk inzetbaar tegen PSG (17-10-2017)
Urus Spajic werkte gisteren voor het eerst sinds zijn blessure een deel van de groepstraining af. Dat verliep goed. Als de verdediger geen reactie ondervindt, kan hij de trainingen opdrijven en is hij mogelijk inzetbaar morgen tegen PSG. Dat is alleszins zijn doel.
>> Lees verder

Spajic moet training al snel verlaten (17-10-2017)
Uros Spajic raakt dan toch niet fit voor de wedstrijd van morgen tegen PSG. De verdediger moest vanmorgen de training al tijdens de opwarming verlaten. Gisteren had hij de groepstraining hervat, maar blijkbaar ondervindt hij een reactie
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.