Spajic geraakt wellicht niet fit

17-10-2017 11:29:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebrouck zal zijn ploeg dus nog beter dan op zijn sterkst aan de aftrap moeten krijgen om iets te kunnen rapen. Maar de trainer kreeg vandaag slecht nieuws, want hij lijkt een kruis te mogen ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Spajic mogelijk inzetbaar tegen PSG (17-10-2017)
Urus Spajic werkte gisteren voor het eerst sinds zijn blessure een deel van de groepstraining af. Dat verliep goed. Als de verdediger geen reactie ondervindt, kan hij de trainingen opdrijven en is hij mogelijk inzetbaar morgen tegen PSG. Dat is alleszins zijn doel.
>> Lees verder

Enkel Spajic kreeg een nieuwe tik (18-10-2017)
Uros Spajic hervatte maandag de training, maar dat was van korte duur. "Uros incasseerde opnieuw een tik. Ik zag hem een tackle uitvoeren en wist meteen dat het niet goed zat", legde Hein Vanhaezebrouck gisteren uit op zijn persbabbel.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.