Strenge veiligheidsmaatregelen voor RSCA-fans in Parijs

14-10-2017 8:51:14 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Op 31 oktober komt Anderlecht in actie in het Parc des Princes in Parijs. Daar horen strenge veiligheidsmaatregelen bij.Een voetbalmatch koppelen aan een city-trip hoort er niet bij. Er geldt een combiregeling. ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Verjaardag Frank Acheampong (16-10-2017)
Vandaag verjaart Frank Acheampong! Wij wensen hem van harte een gelukkige 24e verjaardag!
>> Lees verder

Uitslagen Europese tegenstanders: PSG wint (15-10-2017)
Net als Anderlecht heeft PSG zijn generale repetitie voor de Champions League-partij van woensdag gewonnen. Tegen staartploeg Dijon had het wel geen overschot. Onze landgenoot Thomas Meunier zorgde pas in de extra tijd voor de drie punten.
>> Lees verder

Vader Lukaku: "Vijf mensen bij Anderlecht eeuwig dankbaar" (15-10-2017)
Zes jaar na zijn vertrek bij Anderlecht is Romelu Lukaku uitgegroeid tot één van de dodelijkste spitsen ter wereld. De rol die Anderlecht speelde in dat verhaal zal de familie Lukaku nooit vergeten. In Het Laatste Nieuws zegt vader Roger dat hij vijf personen specifiek voor eeuwig dankbaar zal zijn.
>> Lees verder

Ongeveer 1000 Franse supporters in Astridpark (15-10-2017)
Woensdag ontvangt RSC Anderlecht, Paris Saint-Germain in het Constant Vanden Stock Stadion, in het kader van de derde speeldag van de Champions League. Ongeveer een duizental PSG-supporters maken de verplaatsing mee naar Brussel. Paars-wit kreeg 925 tickets om de verplaatsing naar daar te maken. 
>> Lees verder

Boeckx maakt debuut als co-commentator (15-10-2017)
Frank Boeckx maakte gisterenavond zijn debuut als co-commentator bij Eleven Sports. Hij kreeg er de Italiaanse topper AS Roma - Napoli voorgeschoteld. Samen met Jeremy Perbet en Mogi Bayat is de doelman één van de nieuwe gezichten in het analistenteam. 
>> Lees verder

Een gelukkige Vanden Stock (14-10-2017)
Het was een gelukkige Roger Vanden Stock die vandaag te zien was op de Collectors Day te RSC Anderlecht. "Dit was dé stijl van Vanhaezebrouck", aldus de voorzitter. Woensdag wacht Paris Saint-Germain in het Constant Vanden Stock Stadion. De voorzitter blijft voorzichtig in zijn vooruitzichten: "Opletten dat we geen pak rammel krijgen."
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Ik heb genoten" (14-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck wist dat hij veel werk had bij RSC Anderlecht. De tijd met zijn voltallige ploeg was kort, toch was tijdens de eerste helft de hand van de nieuwe coach al te zien. Ook hij zelf was tevreden: "Ik ben aangenaam verrast", aldus een opgetogen T1. 
>> Lees verder

Kums: "Deze zege is verdiend" (14-10-2017)
Sven Kums kreeg van Hein Vanhaezebrouck opnieuw een plaats bij de basiself. De samenwerking met Adrien Trebel op het middenveld verliep vlot en ook Kums ontdekte opnieuw het plezier in voetballen. Het einde van de tweede helft bracht nog wat spanning mee voor paars-wit: "Maar deze zege is verdiend", zegt Kums. 
>> Lees verder

Dendoncker: "Veel plezanter voetballen met de bal" (14-10-2017)
Leander Dendoncker speelde gisteren in de verdediging, niet direct zijn voorkeurspositie. Dendoncker onthoudt vooral de goede dingen, ook het vertrouwen komt stilaan terug bij de Rode Duivel. "Tegen Mechelen was alleszins het voetbalplezier terug", zei Dendoncker na afloop.
>> Lees verder

Verjaardag Emjomi (14-10-2017)
Vandaag verjaart webteamlid Emjomi. Ze schreef de afgelopen jaren meer dan vijfduizend artikels voor deze site. Wij wensen haar van harte een gelukkige verjaardag!
>> Lees verder

Onyekuru wil in januari naar Everton (14-10-2017)
Nadat er eerder al geruchten in de Nigeriaanse pers opdoken, heeft nu ook Onyekuru zelf zijn wil uitgesproken om Anderlecht in januari te verlaten. Het is echter maar de vraag of hij in januari al aan een werkvergunning voor Engeland kan krijgen.
>> Lees verder

"Coach wil spelers die infiltreren, mijn kwaliteit" (14-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck had in zijn eerste partij als Anderlecht-coach een basisplaats voor Pieter Gerkens. De jonge Limburger bedankte met het openingsdoelpunt. "Ik heb op training geprobeerd om me te tonen en de coach te overtuigen. Ik denk dat me dit gelukt is."
>> Lees verder

Hanon overleden (14-10-2017)
Pierre Hanon, een icoon van RSC Anderlecht, is overleden op 80 jarige leeftijd. Hanon speelde 404 wedstrijden voor paars-wit en scoorde als verdedigend ingestelde speler 41 keer.
>> Lees verder

Uitstekende eerste helft stuwt Anderlecht naar winst (13-10-2017)
Paars-wit klopte vrijdagavond KVMechelen, voor het eerst in verschillende jaren. Vanhaezebrouck deed Anderlecht meteen swingen in de eerste helft, met vier goals. In de tweede helft kende Sporting echter een terugval en op het einde werd het nog even bibberen.
>> Lees verder

Kums in basiself (13-10-2017)
Binnen een uurtje neemt RSC Anderlecht het op tegen KV Mechelen in een uitverkocht AFAS Stadion. De vuurdoop van Hein Vanhaezebrouck. Hij kiest voor Frank Boeckx in doel en brengt Sven Kums opnieuw in de ploeg. In de spits krijgt Lukasz Teodorczyk te voorkeur. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: KV Mechelen - Anderlecht (13-10-2017)
Vanavond om 20.30 uur maakt Hein Vanhaezebrouck zijn debuut als coach van Anderlecht. Heel voetbalminnend België zal vol spanning toekijken hoe hij het ervan afbrengt. Wij zijn vooral benieuwd of hij qua namen veel zal veranderen ten opzichte van zijn voorganger René Weiler.
>> Lees verder

Delegatie supporters had constructief overleg met Van Holsbeeck (13-10-2017)
Vorige week maandag zaten enkele supporters samen met manager Herman Van Holsbeeck om de actuele gang van zaken te bespreken. De aanwezige supporters spreken van een positief onderhoud. In de toekomst volgen er nog omdat het bestuur beseft dat het belangrijk is dat ze weten wat er leeft bij de supporters.

 
>> Lees verder

Welke elf spelers kiest Vanhaezebrouck? (13-10-2017)
Het is vol spanning uitkijken welke elf spelers Hein Vanhaezebrouck straks aan de aftrap brengt. Wat vast staat, is dat de coach kiest voor het 3-5-2-systeem waarvoor hij gekend staat. Over de namen die dit straks invullen, verschillen de kranten van mening.
>> Lees verder

Topclubs uit Manchester komen scouten (13-10-2017)
De wedstrijd tussen Anderlecht en KV Mechelen zal vanavond bijgewoond worden door scouts van heel wat grote clubs. Zo stuurt Manchester United een mannetje om Leander Dendoncker aan het werk te zien. Ook stadsgenoot Manchester City tekent present.
>> Lees verder

Opinie: Geef Vanhaezebrouck tijd (12-10-2017)
Morgen speelt Anderlecht haar eerste wedstrijd onder Hein Vanhaezebrouck. Na enkele jaren van matig voetbal, snakt alles wat paars-wit is naar een ommekeer. Toch zullen we Hein tijd moeten geven.
>> Lees verder

"De beste spits zal spelen" (12-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck beschikt over drie centrumspitsen bij RSC Anderlecht. Wie er morgen zal starten is nog niet helemaal duidelijk. De coach sprak vooral over Robert Beric en Hamdi Harbaoui, over Lukasz Teodorczyk werd er geen woord gerept. "De beste en de sterkste zal spelen", wou de coach enkel kwijt.
>> Lees verder

"Dendoncker kan echt alles" (12-10-2017)
Voor één speler in het bijzonder haalde Hein Vanhaezebrouck de loftrompet boven deze middag. Het is duidelijk dat Leander Dendoncker in de bovenste schuif ligt bij de coach. "Hij is een zeer intelligente speler die zich heel snel kan aanpassen. Hij kan echt alles", is Vanhaezebrouck lovend. 
>> Lees verder

Najar niet terug voor december (12-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck was ook duidelijk over een terugkeer van Andy Najar, en die zal nog niet voor meteen zijn. "Als hij dit jaar nog terugkeert zal dat in ieder geval niet voor december zijn", is de coach eerlijk. RSC Anderlecht wil niet opnieuw dezelfde fout maken van de Hondurees te rap te laten spelen. 
>> Lees verder

"Ik wil morgen winnen" (12-10-2017)
Morgen is het de eerste competitiewedstrijd voor Hein Vanhaezebrouck als trainer van RSC Anderlecht. Alle internationals zijn pas sinds woensdag of gisteren terug, veel trainen hebben ze nog niet gedaan onder de nieuwe T1. "Maar ik ga hier niet over klagen. Het feit dat er veel jongens voor hun respectieve landen spelen, wil zeggen dat je als club over goeie spelers beschikt", aldus de coach.
>> Lees verder

Nog 100-tal tickets beschikbaar in AFAS Stadion (12-10-2017)
De kans is groot dat RSC Anderlecht morgen voor een uitverkocht AFAS Stadion speelt. Er zijn voor morgen nog een kleine hondertal tickets te koop. Verwacht wordt dat die de komende uren, dagen vlot over de toonbank zullen gaan. De aftrap is voorzien om 20u30, Jonathan Lardot is scheidsrechter van dienst.
>> Lees verder

"Was helemaal niet geschrokken van de fysieke tests" (12-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck zou verschoten zijn van de fysieke paraatheid van de spelers bij RSC Anderlecht. "Ik heb dat ook gelezen en dat is helemaal niet waar", repliceert de coach, "Bij elke club zijn er spelers die minder fit zijn dan de andere. Bij Gent was dat zo en bij Kortrijk was dat zo."
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Hanni blijft kapitein" (12-10-2017)
Sofiane Hanni kreeg het hard te verduren de laatste wedstrijden bij RSC Anderlecht. Tegen Standard Luik werd hij opnieuw uitgefloten. Nu de nieuwe trainer er is, gingen er stemmen op dat het misschien tijd was om een nieuwe kapitein te kiezen, maar Hein Vanhaezebroeck is duidelijk: "Hanni blijft mijn kapitein."
>> Lees verder

Vrije verkoop thuiswedstrijden gestart (12-10-2017)
Vandaag is de vrije verkoop gestart voor de thuiswedstrijden tegen Club Brugge (05/11), KV Kortrijk ((26/11) en Sporting Charleroi (10/12). Voor de thuiswedstrijden in het kader van Champions League zijn er geen tickets meer beschikbaar. Er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor de thuiswedstrijden tegen KRC Genk (22/10) en Zulte Waregem (25/10).
>> Lees verder

Vanhaezebrouck wil meer contact tussen spelers en fans (12-10-2017)
De nieuwe Anderlecht-coach Hein Vanhaezebrouck had gisteren een ontmoeting met vertegenwoordigers van de supportersclubs. Iedere supportersclub mocht twee personen afvaardigen. Vanhaezebrouck is duidelijk van plan om de band met de fans aan te halen.
>> Lees verder

De nieuwe wind van Vanhaezebrouck (12-10-2017)
Sinds zijn komst naar Anderlecht legt Hein Vanhaezebrouck meteen zijn eigen accenten. Op sommige vlakken zorgt hij voor een duidelijke stijlbreuk met zijn voorganger René Weiler. Het Nieuwsblad merkt vijf opvallende verschillen.
>> Lees verder

Josué ziek en onzeker voor Mechelen (12-10-2017)
Josué Sa trainde gisteren niet mee wegens ziekte. De Portugese verdediger is onzeker voor de partij van morgen tegen KV Mechelen. Uros Spajic trainde individueel. Mechelen komt voor hem te vroeg. De wedstrijd van woensdag tegen PSG haalt hij mogelijk wel.
>> Lees verder

Baseggio en De Boeck solliciteerden voor T2 (12-10-2017)
Voor Anderlecht Karim Belhocine en Gino Caen vastlegde als assistenten van Hein Vanhaezebrouck, liepen op de club de sollicitaties binnen van twee ex-spelers. Zowel Walter Baseggio (foto) als Glen De Boeck boden zich aan om Vanhaezebrouck te bij te staan.
>> Lees verder

Dury wil Leya Iseka en Doumbia langer houden (12-10-2017)
Aaron Leya Iseka en Idrissa Doumbia doen het meer dan behoorlijk bij Zulte-Waregem. Beide spelers veroverden op korte tijd een basisplaats bij Essevee, die hen nog tot het einde van het seizoen huurt van RSC Anderlecht. En daar wil Francky Dury verandering in brengen, ofwel het huurcontract verlengen of een aankoopoptie afdwingen. 
>> Lees verder

Meer open trainingen? (12-10-2017)
Open trainingen. Het is een zelfzaam goed bij RSC Anderlecht. Nieuwe coach, Hein Vanhaezebrouck, wil dit alvast veranderen. Gisterenavond kwamen de vertegenwoordigers van de verschillende supportersclubs, samen in het Constant Vanden Stock Stadion, voor een gemoedelijke babbel met de coach en zijn technische staf. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.