Hein Vanhaezebrouck: "Op training al veel goeie dingen gezien, nu moet dat ook in de match"

12-10-2017 14:2:12 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebrouck heeft dankzij de interlandbreak negen dagen kunnen observeren bij Anderlecht. Vrijdagavond wacht voor de nieuwe hoofdtrainer van de landskampioen een eerste, meteen ook zware, test ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

De nieuwe wind van Vanhaezebrouck (12-10-2017)
Sinds zijn komst naar Anderlecht legt Hein Vanhaezebrouck meteen zijn eigen accenten. Op sommige vlakken zorgt hij voor een duidelijke stijlbreuk met zijn voorganger René Weiler. Het Nieuwsblad merkt vijf opvallende verschillen.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Hanni blijft kapitein" (12-10-2017)
Sofiane Hanni kreeg het hard te verduren de laatste wedstrijden bij RSC Anderlecht. Tegen Standard Luik werd hij opnieuw uitgefloten. Nu de nieuwe trainer er is, gingen er stemmen op dat het misschien tijd was om een nieuwe kapitein te kiezen, maar Hein Vanhaezebroeck is duidelijk: "Hanni blijft mijn kapitein."
>> Lees verder

Welke elf spelers kiest Vanhaezebrouck? (13-10-2017)
Het is vol spanning uitkijken welke elf spelers Hein Vanhaezebrouck straks aan de aftrap brengt. Wat vast staat, is dat de coach kiest voor het 3-5-2-systeem waarvoor hij gekend staat. Over de namen die dit straks invullen, verschillen de kranten van mening.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.