Hein Vanhaezebrouck laat twee beloften mee trainen met A-kern

11-10-2017 16:33:11 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Vandaag kan Hein Vanhaezebrouck beginnen aan de voorbereiding van de match tegen KV Mechelen. Die is vrijdag al, maar de meeste internationals keren pas vandaag terug. Over Lukasz Teodorczyk moet hij zich ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

De nieuwe wind van Vanhaezebrouck (12-10-2017)
Sinds zijn komst naar Anderlecht legt Hein Vanhaezebrouck meteen zijn eigen accenten. Op sommige vlakken zorgt hij voor een duidelijke stijlbreuk met zijn voorganger René Weiler. Het Nieuwsblad merkt vijf opvallende verschillen.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck wil meer contact tussen spelers en fans (12-10-2017)
De nieuwe Anderlecht-coach Hein Vanhaezebrouck had gisteren een ontmoeting met vertegenwoordigers van de supportersclubs. Iedere supportersclub mocht twee personen afvaardigen. Vanhaezebrouck is duidelijk van plan om de band met de fans aan te halen.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Hanni blijft kapitein" (12-10-2017)
Sofiane Hanni kreeg het hard te verduren de laatste wedstrijden bij RSC Anderlecht. Tegen Standard Luik werd hij opnieuw uitgefloten. Nu de nieuwe trainer er is, gingen er stemmen op dat het misschien tijd was om een nieuwe kapitein te kiezen, maar Hein Vanhaezebroeck is duidelijk: "Hanni blijft mijn kapitein."
>> Lees verder

Opinie: Geef Vanhaezebrouck tijd (12-10-2017)
Morgen speelt Anderlecht haar eerste wedstrijd onder Hein Vanhaezebrouck. Na enkele jaren van matig voetbal, snakt alles wat paars-wit is naar een ommekeer. Toch zullen we Hein tijd moeten geven.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.