David Sesa: "Vijftien mooie maanden bij Anderlecht"

7-10-2017 9:8:7 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Weiler zelf sprak al kort na zijn ontslag bij paars-wit, maar zij niets over de hele zaak. Dat doet zijn assistent, David Sesa, wel.Al blijft de voormalige T2 voorzichtig in zijn communicatie. "Wat op ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Trezeguet mag zich opmaken voor WK (08-10-2017)
Trezeguet, door Anderlecht dit seizoen verhuurd aan Kasimpasa, heeft zich met Egypte geplaatst voor het WK in Rusland. Egypte won vandaag met 2-1 tegen Congo-Brazzaville en is zo groepswinnaar. Trezeguet viel in na 55 minuten bij een 0-0-stand.
>> Lees verder

Polen naar WK, Stanciu eindigt met basisplaats (08-10-2017)
Polen heeft zich in de vooravond als groepswinnaar geplaatst voor het WK van volgend jaar in Rusland. Het versloeg Montenegro met 4-2. Lukasz Teodorczyk stond niet op het wedstrijdblad.
>> Lees verder

Dendoncker speelt een uur tegen Bosnië (07-10-2017)
De Rode Duivels versloegen vanavond Bosnië-Herzegovina in hun voorlaatste kwalificatieduel voor het WK in Rusland. Leander Dendoncker begon op de bank, maar mocht na 29 minuten invallen voor de geblesseerde Marouanne Fellaini.
>> Lees verder

Kara op WK-koers na winst (07-10-2017)
Ook in Afrika wordt er vandaag gevoetbald in de kwalificatiepoules voor het WK van volgend jaar in Rusland. Drie Anderlecht-spelers kwamen in actie: Kara Mbodj, Sofiane Hanni en de verhuurde Frank Acheampong.
>> Lees verder

Amuzu trefzeker bij Belgische U19 (07-10-2017)
De nationale ploeg U19 sloot vanmiddag zijn stage in Marbella af met een oefenduel tegen Rusland. België won met 2-1 en Francis Amuzu scoorde het tweede doelpunt.
>> Lees verder

Belgische U21 doen slechte zaak (07-10-2017)
De Belgische U21 hebben 1-1 gelijk gespeeld in een EK-kwalificatieduel tegen Zweden. Wout Faes, verhuurd aan Excelsior, was de enige Anderlecht-speler die in de basiself begon. Aaron Leya Iseka (79e minuut) en Dodi Lukebakio (85e minuut) vielen in.
>> Lees verder

Obradovic moet wachten op WK-ticket (07-10-2017)
Servië heeft zich nog niet kunnen plaatsen voor het WK. Het verloor met 3-2 van Oostenrijk. Ivan Obradovic bleef de hele partij op de bank. Het eerste doelpunt van Servië werd gescoord door oud-Anderlecht-speler Luka Milivojevic.
>> Lees verder

Spajic hervat looptraining (06-10-2017)
Uros Spajic, die zich blesseerde tijdens de partij tegen Celtic vorige week, heeft de looptraining hervat. De verdediger laat via Twitter weten snel weer op een voetbalveld te kunnen staan. Volgens La Dernière Heure zou hij op 22 oktober tegen Genk mogelijk zijn wederoptreden maken.
>> Lees verder

Nog zes weken wachten op Najar (06-10-2017)
Uit zijn bezoekjes aan Amerikaanse specialisten is gebleken dat Andy Najar kan herstellen van zijn hamstringblessure zonder operatie. De Hondurees volgt nu een individueel revalidatieprogramma. Over zes weken moet hij opnieuw speelklaar zijn.
>> Lees verder

Belgische U16 twee keer onderuit tegen Duitsland (06-10-2017)
De Belgische U16 werken deze week een oefenstage af in Limburg. Bij de kern van Bob Browaeys zitten zeven spelers van Anderlecht: Anouar Ait El Hadj, Zacarias Antonio, Jeremy Doku, Chris Kalulika, Eliot Matazo, Rob Nizet en Killian Sardella, 
>> Lees verder

Delcroix trefzeker bij nationale U19 (06-10-2017)
Heel wat jeugdspelers van Anderlecht zijn momenteel op stage met de Belgische U19 in Marbella. Gisteren speelden ze daar een oefenduel tegen de Verenigde Staten. De jonge Duivels wonnen met 2-0 en Anderlecht-verdediger Hannes Delcroix scoorde het tweede doelpunt.
>> Lees verder

Chipciu goed voor assist bij winnend Roemenië (06-10-2017)
Roemenië heeft zijn voorlaatste WK-kwalificatiewedstrijd met 3-1 gewonnen tegen Kazachstan. Alexandru Chipciu speelde de hele partij en leverde de assiste voor het derde doelpunt. Met een knappe doorsteekpas zette hij Keșerü alleen voor de doelman en die rondde koel af.
>> Lees verder

Officieel: Belhocine voor drie seizoenen bij Anderlecht (06-10-2017)
Gisterenavond laat, maakte RSC Anderlecht officieel bekend dat ook Karim Belhocine de overstap maakt naar RSC Anderlecht. Zo is de technische staf van Hein Vanhaezebrouck compleet en kunnen ze zich optimaal voorbereiden op de komende wedstrijden. Belhocine tekende voor drie sezoenen bij paars-wit.
>> Lees verder

Coucke dankt Anderlecht voor "correcte aanpak" (05-10-2017)
Op twitter betreurt KV Oostende-voorzitter Marc Coucke het vertrek van zijn fysical coach Gino Caen naar Anderlecht. Coucke benadrukt wel dat paars-wit alles eerlijk afgehandeld heeft. "Merci voor correcte aanpak, Anderlecht", zo tweet hij. Daarna wenst hij Caen succes.
>> Lees verder

Teodorczyk op zucht van WK (05-10-2017)
Polen heeft in de vooravond zijn WK-kwalificatiewedstrijd in Armenië met 1-6 gewonnen. Lukasz Teodorczyk bleef de hele partij op de bank. Door deze zege is Polen zo goed als zeker van deelname aan het WK volgend jaar.
>> Lees verder

Ook Belhocine onderweg (05-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck staat ook dicht bij zijn derde assistent. Volgens Het Laatste Nieuws is ook Karim Belhocine onderweg naar RSC Anderlecht. De Franse Algerijn zou de T2 worden van Vanhaezebrouck. Gino Cae, die eerder al tekende, zal bij Anderlecht de functie van assistent-coach combineren met die van physical coach.
>> Lees verder

Officieel: Gino Caen naar RSC Anderlecht (05-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck heeft zijn eerste assistent binnen. Gino Caen maakt de overstap van KV Oostende naar RSC Anderlecht. Net als Vanhaezebrouck tekende hij een contract voor drie seizoen bij paars-wit. De kustboys wensen hun voormalig assistent-coach alvast veel succes toe bij zijn nieuwe club. 
>> Lees verder

UYL: Anderlecht - PSG om 16u (05-10-2017)
Woensdag 18 oktober staat de derde speeldag van de UEFA Youth League op het programma, RSC Anderlecht speelt tegen zijn leeftijdsgenoten in het Van Roy Stadion te Stadionlaan 5 Denderleeuw. Door de Europese uitzendrechten begint de wedstrijd een uur later dan voorzien, om 16u in plaats van 15u. 
>> Lees verder

Kara: "We willen naar het WK" (05-10-2017)
Senegal staat momenteel op de derde plaats in groep D, enkel de groepswinnaar plaatst zich voor het WK. Zaterdag gaat het op bezoek bij Kaapverdië, momenteel de tweede in de stand. Een overwinning is noodzakelijk om de droom om aan het WK deel te nemen, levend te houden. 
>> Lees verder

Anderlecht wil debat aangaan over toekomst play-offs (05-10-2017)
Heel wat profclubs zijn gewonnen voor een afschaffing van de play-offs. In de plaats zou een gewone competitie komen met twintig ploegen en bekermatchen in het weekend. Anderlecht spreekt zich niet direct uit voor deze verandering, maar zet de deur wel open.
>> Lees verder

“De trainer Weiler heeft nog tijd nodig” (05-10-2017)
RSC Anderlecht heeft zijn nieuwe trainer beet, ondertussen blijft het stil rond de ex-trainer René Weiler. Meteen na zijn ontslag vertrok hij naar Zürich om tijd met zijn gezin en familie door te brengen. Tegenover een bevriend journalist liet hij weten dat alles goed gaat met mens René Weiler. 
>> Lees verder

Belhocine nog te duur, bijna akkoord met Caen (05-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck staat er momenteel alleen voor om zijn trainingen te leiden. Herman Van Holsbeeck is druk aan het onderhandelen om een medische staf samen te stellen. Zo zou hij dichtbij een akkoord staan met fysiektrainer Gino Caen, nu nog onder contract bij KV Oostende. 
>> Lees verder

Najar terug op Neerpede (05-10-2017)
Andy Najar is terug op Neerpede. De Hondurees ging naar de USA voor een tweede opinie over zijn hamstringblessure en hij keerde terug met goed nieuws. Hij moet niet geopereerd worden en kan rustig revalideren. Najar traint nu invidueel om zo rustig zijn niveau terug op te bouwen. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.