Karim Belhocine en Gino Caen komen naar RSCA

5-10-2017 17:59:5 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De zoektocht bij Anderlecht kan stoppen. Behoudens ongelukken worden Gino Caen en Karim Belhocine de assistenten van Hein Vanhaezebrouck bij Anderlecht. Caen komt over van KV Oostende en zal bij RSCA in ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Officieel: Gino Caen naar RSC Anderlecht (05-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck heeft zijn eerste assistent binnen. Gino Caen maakt de overstap van KV Oostende naar RSC Anderlecht. Net als Vanhaezebrouck tekende hij een contract voor drie seizoen bij paars-wit. De kustboys wensen hun voormalig assistent-coach alvast veel succes toe bij zijn nieuwe club. 
>> Lees verder

Ook Belhocine onderweg (05-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck staat ook dicht bij zijn derde assistent. Volgens Het Laatste Nieuws is ook Karim Belhocine onderweg naar RSC Anderlecht. De Franse Algerijn zou de T2 worden van Vanhaezebrouck. Gino Cae, die eerder al tekende, zal bij Anderlecht de functie van assistent-coach combineren met die van physical coach.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.