Van Holsbeeck: "We kunnen in januari nog speler halen indien nodig"

4-10-2017 11:10:4 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebrouck krijgt een mooie kern ter beschikking bij Anderlecht. De spelers konden tot dusver de hoge verwachtingen echter niet inlossen.Moet er in januari dan mogelijk de transfermarkt worden ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Van Holsbeeck: "De juiste man op de juiste plaats" (03-10-2017)
Het was een opgetogen general manager Herman Van Holsbeeck, die de persconferentie opende. RSC Anderlecht droomde al langer van Hein Vanhaezebrouck als coach, alleen waren de omstandigheden niet altijd ideaal. Deze keer vielen alle stukjes wel op hun plaats. "We zijn gelukkig en fier om Vanhaezebrouck te kunnen voorstellen", aldus Van Holsbeeck. 
>> Lees verder

Tien spelers op eerste training Vanhaezebrouck (04-10-2017)
Een half uurtje geleden is Hein Vanhaezebrouck begonnen aan zijn eerste training als coach van Anderlecht. Door het interlandvoetbal zijn veel spelers weg. Slechts tien spelers zijn aanwezig op de training: Deschacht, Harbaoui, Kums, Trebel, Onyekuru, Boeckx, Josué, Gerkens, De Jong en Beric.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.