Hein Vanhaezebrouck met 1,5 miljoen euro best betaalde RSCA trainer ooit

4-10-2017 10:3:4 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebouck duikt de geschiedenisboeken in als de best betaalde trainer bij RSC Anderlecht. De 53-jarige West-Vlaming gaat bij Anderlecht niet 1,2 miljoen euro bruto per jaar verdienen. Er kwam ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Officieel: Hein Vanhaezebrouck trainer van Anderlecht (03-10-2017)
RSC Anderlecht liet zonet in een officieel bericht weten dat Hein Vanhaezebrouck de komende drie seizoenen, het eerste elftal van paars-wit zal trainen. Om 16u is er een persconferentie voorzien waar de nieuwe trainer officieel wordt voorgesteld. De persconferentie is live te volgen op twitter en facebook. 
>> Lees verder

De XII werken van Vanhaezebrouck (03-10-2017)
Het is eindelijk officieel: Hein Vanhaezebrouck wordt de nieuwe coach van Anderlecht. De voormalige kampioenenmaker van AA Gent wacht in de hoofdstad een zware taak. We zetten zijn belangrijkste opdrachten even op een rij.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.