Verschueren tot Vanderhaeghe: "Denk nog maar eens na"

3-10-2017 18:16:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebrouck had graag Yves Vanderhaeghe als T2 meegenomen naar Anderlecht, maar de ex-coach van Oostende wacht liever op een nieuwe kans als T1. Michel Verschueren vernam dat nieuws ondertussen ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Van Holsbeeck praat nog met Vanderhaeghe (03-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck is de nieuwe trainer van RSC Anderlecht. Over zijn assistenten zijn de onderhandelingen nog volop bezig, dat meldt Michiel Ameloot, sportjournalist bij VTM. Ook oprationeel directeur Jo Van Biesbroeck bevestigde dat er nog volop onderhandelingen lopen over de staf van Vanhaezebrouck. 
>> Lees verder

Vanderhaeghe zegt 'neen' (03-10-2017)
Yves Vanderhaeghe wordt niet de assistent van Hein Vanhaezebrouck bij Anderlecht. Dat beweert Het Nieuwsblad. De krant vernam uit goede bron dat Vanderhaeghe liever wacht op een aanbod om ergens als hoofdcoach aan de slag te gaan.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.