Van Holsbeeck: "Wij zijn gelukkig en fier om onze nieuwe trainer"

3-10-2017 17:59:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Landskampioen RSC Anderlecht heeft Hein Vanhaezebrouck officieel voorgesteld. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck is in de wolken met de aanstelling van de 53-jarige Vanhaezebrouck."We zijn gelukkig ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck tekende vrijdag al (03-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck vertoefde gisteren van 17 tot 21 uur in Neerpede om te spreken met Herman Van Holsbeeck. Niet over zijn contract, zo beweert Het Laatste Nieuws, want dat zou vrijdag al getekend zijn.
>> Lees verder

Officieel: Hein Vanhaezebrouck trainer van Anderlecht (03-10-2017)
RSC Anderlecht liet zonet in een officieel bericht weten dat Hein Vanhaezebrouck de komende drie seizoenen, het eerste elftal van paars-wit zal trainen. Om 16u is er een persconferentie voorzien waar de nieuwe trainer officieel wordt voorgesteld. De persconferentie is live te volgen op twitter en facebook. 
>> Lees verder

De XII werken van Vanhaezebrouck (03-10-2017)
Het is eindelijk officieel: Hein Vanhaezebrouck wordt de nieuwe coach van Anderlecht. De voormalige kampioenenmaker van AA Gent wacht in de hoofdstad een zware taak. We zetten zijn belangrijkste opdrachten even op een rij.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.