Kara: "Jammer dat Teodorczyk niet kon scoren"

3-10-2017 11:11:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Kara Mbodji is weer fit en was outstanding tegen Standard. De centrale verdediger ziet dat één speler naar vertrouwen zoekt. ?Jammer dat Teodorczyk niet kon scoren vandaag. Hij was er een paar keer dicht ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Eurostation toch nog niet dood (04-10-2017)
Het Eurostadion heeft de eerst klip omzeild: Vlaanderen verklaart de omgevingsvergunning ontvankelijk en volledig. Ghelamco zou zelf ook extra investeren in mobiliteit. Er is ook sprake van de mogelijkheid tot verkleinen, van 60.000 tot 50.000 plaatsen. Het blijft afwachten of Anderlecht vroeg of laat weer aan boord wordt getrokken.
>> Lees verder

Rensenbrink heeft biografie uit (04-10-2017)
Robbie Rensenbrink, voor velen de beste voetballer die ook bij Anderlecht speelde, heeft zijn biografie uitgebracht. 'Het Slangenmens' heet het boek, naar de bijnaam van de Nederlander. Het boek telt 228 pagina's en kost 19,95 euro.
>> Lees verder

"Mijn voetbalfilosofie niet wijzigen" (04-10-2017)
Gisterenmiddag stelde Anderlecht Hein Vanhaezebrouck voor als nieuwe coach. Op zijn persbabbel sprak de nieuwe coach uitgebreid over de taak die hem te wachten staat. Een overzicht van zijn belangrijkste uitspraken.
>> Lees verder

Tien spelers op eerste training Vanhaezebrouck (04-10-2017)
Een half uurtje geleden is Hein Vanhaezebrouck begonnen aan zijn eerste training als coach van Anderlecht. Door het interlandvoetbal zijn veel spelers weg. Slechts tien spelers zijn aanwezig op de training: Deschacht, Harbaoui, Kums, Trebel, Onyekuru, Boeckx, Josué, Gerkens, De Jong en Beric.
>> Lees verder

Anderlecht geeft half miljoen euro aan Gent (04-10-2017)
Na de aanstelling van Vanhaezebrouck als trainer bij paars-wit, geeft Anderlecht een half miljoen euro aan AA Gent. Een opmerkelijk gebaar, want dat moest helemaal niet.
>> Lees verder

Herinnering: quiz ronde 2 voor donderdagavond (03-10-2017)
Voor de quiz-deelnemers: de tweede quizronde blijft nog online tot donderdagavond om 22u. Een foutloze ronde levert 35 punten op. Na de eerste ronde zijn er nog 52 leiders. Alles blijft dus mogelijk! Succes.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck vol lof over Belhocine (03-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck zit nog zonder assistent, zijn voorkeur gaat momenteel uit naar Karim Belhocine. Momenteel is Belhocine technisch directeur bij KV Kortrijk en hij zou niet meteen "neen" zeggen tegen een paars-wit avontuur. Morgen staat de eerste training voor Vanhaezebrouck op het programma, dringend tijd dus om werk te maken van een assistent. 
>> Lees verder

Van Holsbeeck: "De juiste man op de juiste plaats" (03-10-2017)
Het was een opgetogen general manager Herman Van Holsbeeck, die de persconferentie opende. RSC Anderlecht droomde al langer van Hein Vanhaezebrouck als coach, alleen waren de omstandigheden niet altijd ideaal. Deze keer vielen alle stukjes wel op hun plaats. "We zijn gelukkig en fier om Vanhaezebrouck te kunnen voorstellen", aldus Van Holsbeeck. 
>> Lees verder

Ook Binggeli en Sesa verlaten RSC Anderlecht (03-10-2017)
De staf rond Hein Vanhaezebrouck is nog niet gevormd. In ieder geval zullen David Sesa en Thomas Binggeli, vorig jaar meegekomen met René Weiler, geen deel uitmaken van de nieuwe technische staf. Zij verlaten, net zoals Nicolas Frutos, RSC Anderlecht. 
>> Lees verder

Frutos en Anderlecht uit elkaar (03-10-2017)
Voor de aanvang van de persconferentie sprak Herman Van Holsbeeck ook de pers toe. Hij schepte onmiddellijk duidelijkheid over Nicolas Frutos. De Argentijn kreeg de job als assistent aangeboden, maar hij weigerde om persoonlijke redenen.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck aangekomen, geen spoor van assistenten (03-10-2017)
Enkele minuten geleden is Hein Vanhaezebrouck aangekomen op Neerpede voor de live-persconferentie om 16u. Hij was vergezeld door zijn manager Mogi Bayat. Van eventuele assistenten is er nog geen spoor of nieuws. Volgens VTM zou ondertussen ook Nicolas Frutos al bedankt hebben voor de job als assistent. Wellicht komt er meer duidelijkheid tijdens de persconferentie. 
>> Lees verder

Vanderhaeghe zegt 'neen' (03-10-2017)
Yves Vanderhaeghe wordt niet de assistent van Hein Vanhaezebrouck bij Anderlecht. Dat beweert Het Nieuwsblad. De krant vernam uit goede bron dat Vanderhaeghe liever wacht op een aanbod om ergens als hoofdcoach aan de slag te gaan.
>> Lees verder

Van Holsbeeck praat nog met Vanderhaeghe (03-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck is de nieuwe trainer van RSC Anderlecht. Over zijn assistenten zijn de onderhandelingen nog volop bezig, dat meldt Michiel Ameloot, sportjournalist bij VTM. Ook oprationeel directeur Jo Van Biesbroeck bevestigde dat er nog volop onderhandelingen lopen over de staf van Vanhaezebrouck. 
>> Lees verder

De XII werken van Vanhaezebrouck (03-10-2017)
Het is eindelijk officieel: Hein Vanhaezebrouck wordt de nieuwe coach van Anderlecht. De voormalige kampioenenmaker van AA Gent wacht in de hoofdstad een zware taak. We zetten zijn belangrijkste opdrachten even op een rij.
>> Lees verder

Officieel: Hein Vanhaezebrouck trainer van Anderlecht (03-10-2017)
RSC Anderlecht liet zonet in een officieel bericht weten dat Hein Vanhaezebrouck de komende drie seizoenen, het eerste elftal van paars-wit zal trainen. Om 16u is er een persconferentie voorzien waar de nieuwe trainer officieel wordt voorgesteld. De persconferentie is live te volgen op twitter en facebook. 
>> Lees verder

CL: Ribéry out voor wedstrijd tegen Anderlecht (03-10-2017)
Bayern Munchen-speler Franck Ribéry blesseerde zich het voorbije weekend aan de knie. De Fransman moet geen operatie ondergaan, maar heeft wellicht een scheur in de ligamenten. Hoelang hij out zal zijn is nog niet echt geweten. 22 november komt Bayern naar het Constant Vanden Stock Stadion voor de Champions League, de kans is groot dat Ribéry deze verplaatsing zal missen. 
>> Lees verder

Beker U21: Anderlecht-Charleroi te Denderleeuw (03-10-2017)
Maandag 9 oktober spelen de U21 tegen Charleroi in het kader van de Beker van België voor beloften. Deze wedstrijd is verplaatst en wordt gespeeld in het Van Roy Stadion, Stadionlaan 5 te Denderleeuw. Aftrap is voorzien om 19u30. 
>> Lees verder

Onduidelijkheid troef over assistenten Vanhaezebrouck (03-10-2017)
Worden Yves Vanderhaeghe en Nicolas Frutos wel de assistent-coaches van Hein Vanhaezebrouck? Niets dan tegenstrijdige berichten in de kranten vanmorgen. Wellicht weten we later vandaag, wanneer Vanhaezebrouck wordt voorgesteld, meer.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck tekende vrijdag al (03-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck vertoefde gisteren van 17 tot 21 uur in Neerpede om te spreken met Herman Van Holsbeeck. Niet over zijn contract, zo beweert Het Laatste Nieuws, want dat zou vrijdag al getekend zijn.
>> Lees verder

Bruno leidt U21 naar overwinning (02-10-2017)
De U21 speelden vanavond een competitiewedstrijd tegen KV Mechelen. Met Emmanuel Adjei Sowah, Massimo Bruno en Hamdi Harbaoui deden drie spelers uit de A-kern mee om wedstrijdritme te vergaren. Vooral Bruno liet zich opmerken.
>> Lees verder

Onderhandelingen op Neerpede volop bezig (02-10-2017)
VTM-nieuws meldt dat Hein Vanhaezenbrouck zich momenteel op Neerpede bevindt samen met zijn manager Mogi Bayat. De handtekening onder het driejarig contract zou al gezet zijn. Ook Yves Vanderhaeghe is op Neerpede om te onderhandelen over zijn contract als assistent-trainer van Vanhaezebrouck. 
>> Lees verder

Frutos: "Ik ben niet belangrijk, enkel Anderlecht telt" (02-10-2017)
Hoewel het hem ongetwijfeld zwaar valt, nam Nicolas Frutos gisteren waardig afscheid als hoofdcoach van Anderlecht. "Niet mijn toekomst is belangrijk, enkel Anderlecht telt. En als supporter hoop ik dat het Vanhaezebrouck wordt", zo sprak hij.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck wacht jaarsalaris van 1,2 miljoen euro (02-10-2017)
Als je wil weten hoeveel een ander verdient, dan moet je Het Nieuwsblad lezen. Vandaag komt de krant naar buiten met het salaris dat Hein Vanhaezebrouck bij Anderlecht zal verdienen.
>> Lees verder

Frutos: "Kums moet wennen aan Anderlecht" (02-10-2017)
Net als vorige week tegen Waasland-Beveren zat Sven Kums tegen Standard de hele wedstrijd op de bank. Deed René Weiler dit, de hele pers schreeuwde moord en brand, maar Frutos komt ermee weg. Gisteren legde hij wel uit waarom hij Kums niet gebruikt.
>> Lees verder

Spelers hopen dat Frutos blijft (02-10-2017)
Er zijn nog altijd grote vraagtekens over de toekomst van Nicolas Frutos wanneer Hein Vanhaezebrouck komt. Het Nieuwsblad laat uitschijnen dat de Argentijn zal afzwaaien, terwijl Het Laatste Nieuws de indruk wekt dat hij kan blijven, maar nog niet duidelijk is in welke rol.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck wil drie coaches in staf (02-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck weet wie hij wil meebrengen naar Anderlecht als zijn assistenten. Yves Vanderhaeghe moet zijn T2 worden en Karim Belhocine zijn T3. Ook fysical coach Gino Caen van Oostende wil hij in zijn staf.
>> Lees verder

'Dikkenek' heet Standard welkom (01-10-2017)
De supporters van Anderlecht pakten voor de wedstrijd tegen Standard uit met een indrukwekkende tifo. Geen onthoofding bij de Anderlecht-aanhang, wel enige zelfspot met een afbeelding uit de Waalse film 'Dikkenek'.
>> Lees verder

Onyekuru zorgt voor driepunter in slotminuut (01-10-2017)
Dankzij een doelpunt van Henry Onyekuru in de slotminuut heeft Anderlecht Standard verslagen. Door deze overwinning, de tweede op rij, wipt Anderlecht naar een gedeelde zesde plaats in de stand. De kloof met leider Club Brugge blijft negen punten.
>> Lees verder

Anderlecht-coaches lopen Brussels Marathon (01-10-2017)
Vandaag vindt in onze hoofdstad de Brussels Marathon plaats. De organisatie Tous à Bord neemt opnieuw deel met enkele mindervaliden. Zoals steeds kunnen ze rekenen op een afvaardiging van Anderlecht om hen te steunen. Jeugdcoaches Stéphane Stassin (foto) en Ben Haegeman en Jean-François Lenvain van de sociale cel nemen deel aan de halve marathon.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Standard (01-10-2017)
Vanmiddag om 18 uur spelen de nummer acht en de nummer elf uit de Jupiler Pro League tegen elkaar. Een doordeweeks duel ter middenmoters zou je denken, maar niets is minder maar: het is de Belgische Clasico, de clash tussen rivalen Anderlecht en Standard.
>> Lees verder

Preud'homme: "Keuze voor Vanhaezebrouck is stijlbreuk" (01-10-2017)
Na zijn vertrek bij Club Brugge geniet Michel Preud'homme van het goede leven in Bordeaux. Het Laatste Nieuws zocht hem op voor een gesprek en daarin ging het ook over de komst van Hein Vanhaezebrouck naar Anderlecht. Ook Sven Kums kwam te sprake.
>> Lees verder

Verjaardag Mahmoud Hassan (01-10-2017)
Vandaag verjaart Mahmoud Hassan! Wij wensen hem van harte een gelukkige 23e verjaardag!
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.