Anderlecht stelt Vanhaezebrouck voor om 16u: contract van 3 jaar

3-10-2017 11:4:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebrouck is de nieuwe coach van Anderlecht. Hij tekende een contract van 3 jaar. Om 16u wordt de opvolger van René Weiler voorgesteld door CEO Herman Van Holsbeeck. Vanhaezebrouck ging vorige ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck aangekomen, geen spoor van assistenten (03-10-2017)
Enkele minuten geleden is Hein Vanhaezebrouck aangekomen op Neerpede voor de live-persconferentie om 16u. Hij was vergezeld door zijn manager Mogi Bayat. Van eventuele assistenten is er nog geen spoor of nieuws. Volgens VTM zou ondertussen ook Nicolas Frutos al bedankt hebben voor de job als assistent. Wellicht komt er meer duidelijkheid tijdens de persconferentie. 
>> Lees verder

Van Holsbeeck: "De juiste man op de juiste plaats" (03-10-2017)
Het was een opgetogen general manager Herman Van Holsbeeck, die de persconferentie opende. RSC Anderlecht droomde al langer van Hein Vanhaezebrouck als coach, alleen waren de omstandigheden niet altijd ideaal. Deze keer vielen alle stukjes wel op hun plaats. "We zijn gelukkig en fier om Vanhaezebrouck te kunnen voorstellen", aldus Van Holsbeeck. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.