Vanhaezebrouck wil ook physical coach Gino Caen van Oostende

2-10-2017 9:19:2 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Yves Vanderhaeghe zou bij Anderlecht de T2 kunnen worden van Hein Vanhaezebrouck. Karim Belhocine is in beeld als T3. Volgens Het Nieuwsblad wil Vanhaezebrouck ook Gino Caen erbij hebben.Vanhaezebrouck ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck wil drie coaches in staf (02-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck weet wie hij wil meebrengen naar Anderlecht als zijn assistenten. Yves Vanderhaeghe moet zijn T2 worden en Karim Belhocine zijn T3. Ook fysical coach Gino Caen van Oostende wil hij in zijn staf.
>> Lees verder

Onduidelijkheid troef over assistenten Vanhaezebrouck (03-10-2017)
Worden Yves Vanderhaeghe en Nicolas Frutos wel de assistent-coaches van Hein Vanhaezebrouck? Niets dan tegenstrijdige berichten in de kranten vanmorgen. Wellicht weten we later vandaag, wanneer Vanhaezebrouck wordt voorgesteld, meer.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.