Frutos: "Wil Vanhaezebrouck een ploeg met vertrouwen nalaten"

1-10-2017 21:2:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nicolás Frutos rondt zijn korte interimopdracht af met een zege, al was het lang wachten op het verlossende doelpunt. "Ik zeg altijd dat ze erin moeten blijven geloven, tot de laatste minuut. Dat hebben ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Spelers hopen dat Frutos blijft (02-10-2017)
Er zijn nog altijd grote vraagtekens over de toekomst van Nicolas Frutos wanneer Hein Vanhaezebrouck komt. Het Nieuwsblad laat uitschijnen dat de Argentijn zal afzwaaien, terwijl Het Laatste Nieuws de indruk wekt dat hij kan blijven, maar nog niet duidelijk is in welke rol.
>> Lees verder

Frutos: "Ik ben niet belangrijk, enkel Anderlecht telt" (02-10-2017)
Hoewel het hem ongetwijfeld zwaar valt, nam Nicolas Frutos gisteren waardig afscheid als hoofdcoach van Anderlecht. "Niet mijn toekomst is belangrijk, enkel Anderlecht telt. En als supporter hoop ik dat het Vanhaezebrouck wordt", zo sprak hij.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.