Onyekuru schenkt Anderlecht zege tegen Standard

1-10-2017 20:38:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht heeft op de valreep de punten thuis gehouden tegen Standard. Henry Onyekuru maakte in de slotfase de enige goal van de match. Anderlecht staat dankzij de zege bijna in de top 6.Anderlecht had ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Bruno leidt U21 naar overwinning (02-10-2017)
De U21 speelden vanavond een competitiewedstrijd tegen KV Mechelen. Met Emmanuel Adjei Sowah, Massimo Bruno en Hamdi Harbaoui deden drie spelers uit de A-kern mee om wedstrijdritme te vergaren. Vooral Bruno liet zich opmerken.
>> Lees verder

Onderhandelingen op Neerpede volop bezig (02-10-2017)
VTM-nieuws meldt dat Hein Vanhaezenbrouck zich momenteel op Neerpede bevindt samen met zijn manager Mogi Bayat. De handtekening onder het driejarig contract zou al gezet zijn. Ook Yves Vanderhaeghe is op Neerpede om te onderhandelen over zijn contract als assistent-trainer van Vanhaezebrouck. 
>> Lees verder

Frutos: "Ik ben niet belangrijk, enkel Anderlecht telt" (02-10-2017)
Hoewel het hem ongetwijfeld zwaar valt, nam Nicolas Frutos gisteren waardig afscheid als hoofdcoach van Anderlecht. "Niet mijn toekomst is belangrijk, enkel Anderlecht telt. En als supporter hoop ik dat het Vanhaezebrouck wordt", zo sprak hij.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck wacht jaarsalaris van 1,2 miljoen euro (02-10-2017)
Als je wil weten hoeveel een ander verdient, dan moet je Het Nieuwsblad lezen. Vandaag komt de krant naar buiten met het salaris dat Hein Vanhaezebrouck bij Anderlecht zal verdienen.
>> Lees verder

Frutos: "Kums moet wennen aan Anderlecht" (02-10-2017)
Net als vorige week tegen Waasland-Beveren zat Sven Kums tegen Standard de hele wedstrijd op de bank. Deed René Weiler dit, de hele pers schreeuwde moord en brand, maar Frutos komt ermee weg. Gisteren legde hij wel uit waarom hij Kums niet gebruikt.
>> Lees verder

Spelers hopen dat Frutos blijft (02-10-2017)
Er zijn nog altijd grote vraagtekens over de toekomst van Nicolas Frutos wanneer Hein Vanhaezebrouck komt. Het Nieuwsblad laat uitschijnen dat de Argentijn zal afzwaaien, terwijl Het Laatste Nieuws de indruk wekt dat hij kan blijven, maar nog niet duidelijk is in welke rol.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck wil drie coaches in staf (02-10-2017)
Hein Vanhaezebrouck weet wie hij wil meebrengen naar Anderlecht als zijn assistenten. Yves Vanderhaeghe moet zijn T2 worden en Karim Belhocine zijn T3. Ook fysical coach Gino Caen van Oostende wil hij in zijn staf.
>> Lees verder

'Dikkenek' heet Standard welkom (01-10-2017)
De supporters van Anderlecht pakten voor de wedstrijd tegen Standard uit met een indrukwekkende tifo. Geen onthoofding bij de Anderlecht-aanhang, wel enige zelfspot met een afbeelding uit de Waalse film 'Dikkenek'.
>> Lees verder

Onyekuru zorgt voor driepunter in slotminuut (01-10-2017)
Dankzij een doelpunt van Henry Onyekuru in de slotminuut heeft Anderlecht Standard verslagen. Door deze overwinning, de tweede op rij, wipt Anderlecht naar een gedeelde zesde plaats in de stand. De kloof met leider Club Brugge blijft negen punten.
>> Lees verder

Anderlecht-coaches lopen Brussels Marathon (01-10-2017)
Vandaag vindt in onze hoofdstad de Brussels Marathon plaats. De organisatie Tous à Bord neemt opnieuw deel met enkele mindervaliden. Zoals steeds kunnen ze rekenen op een afvaardiging van Anderlecht om hen te steunen. Jeugdcoaches Stéphane Stassin (foto) en Ben Haegeman en Jean-François Lenvain van de sociale cel nemen deel aan de halve marathon.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Standard (01-10-2017)
Vanmiddag om 18 uur spelen de nummer acht en de nummer elf uit de Jupiler Pro League tegen elkaar. Een doordeweeks duel ter middenmoters zou je denken, maar niets is minder maar: het is de Belgische Clasico, de clash tussen rivalen Anderlecht en Standard.
>> Lees verder

Preud'homme: "Keuze voor Vanhaezebrouck is stijlbreuk" (01-10-2017)
Na zijn vertrek bij Club Brugge geniet Michel Preud'homme van het goede leven in Bordeaux. Het Laatste Nieuws zocht hem op voor een gesprek en daarin ging het ook over de komst van Hein Vanhaezebrouck naar Anderlecht. Ook Sven Kums kwam te sprake.
>> Lees verder

Verjaardag Mahmoud Hassan (01-10-2017)
Vandaag verjaart Mahmoud Hassan! Wij wensen hem van harte een gelukkige 23e verjaardag!
>> Lees verder

"Vanhaezebrouck tekent na het weekend" (30-09-2017)
RSC Anderlecht speelt momenteel een welles nietes spelletje met de pers. Als de pers gewag maakt van een akkoord met Hein Vanhaezebrouck is paars-wit er als de kippen bij om dit tegen te spreken. Zoals gisteren het perscommuniqué dat Vanhaezebrouck nog wat tijd vraagt, is een gewoon een afleidingsmanoeuvre volgens Het Laatste Nieuws. Van Haezebrouck tekent wel degelijk na het weekend. 
>> Lees verder

Italiaanse interesse voor Teodorczyk (30-09-2017)
Het Italiaanse Torino toont verregaande interesse in Lukasz Teodorczyk. Dat bevestigen enkele Poolse bronnen aan Het Laatste Nieuws. De Italiaanse club kwam Teodorczyk al meermaals scouten en de kans is groot dat ze in januari een bod uitbrengen. 
>> Lees verder

Obradovic en Teodorczyk onzeker voor Clasico (29-09-2017)
Er staan nog vraagtekens achter Lukasz Teodorczyk en Ivan Obradovic voor de wedstrijd van zondag. De Poolse spits trainde een hele training mee maar is nog niet 100%. Obradovic deed maar een deel van de training mee. Een beslissing voor beide spelers wordt pas zaterdag genomen. Kara Mbodji is volledig inzetbaar tegen Standard.
>> Lees verder

Acheampong bezoekt Neerpede (29-09-2017)
Ook in de Chinese Super League is het interlandbreak. Frank Acheampong maakte van de korte pauze gebruik om zijn (ex)-ploegmaats op Neerpede te bezoeken. De Chinese competitie eindigt op 4 november, nadien kan Acheampong kiezen om zijn verblijf in China definitief te maken of terug te keren naar RSC Anderlecht.
>> Lees verder

Longread: Het verval van Anderlecht (29-09-2017)
Anderlecht verloor woensdagavond kansloos met 0-3 van Celtic Glasgow. De wedstrijd waarin Anderlecht de grootste kans had op puntengewin. De Europese lente lijkt nu al heel ver weg. Hoe is het zo ver kunnen komen? Laat ons beginnen bij het begin. Niet in een waas van melancholie naar Europese finales. Nee, we keren terug naar het seizoen 2012-2013. Het jaar waarin Anderlecht haar 32e landstitel veroverde. 
>> Lees verder

Vanhaezebrouck wil enkele dagen bedenktijd (29-09-2017)
RSC Anderlecht bevestigt in een perscommuniqué de interesse in Hein Vanhaezenbrouck. Er zijn gesprekken geweest tussen beide partijen, maar Vanhaezenbrouck vraagt nog enkele dagen bedenktijd. De club laat weten het publiek op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen in dit dossier. 
>> Lees verder

Dendoncker en Sels opgeroepen door Martinez (29-09-2017)
De Rode Duivels spelen de komende dagen in Sarajevo tegen Bosnië Herzegovina en in thuis tegen Cyprus. Bondscoach Roberto Martinez nam opnieuw Leander Dendoncker en Matz Sels op in zijn selectie voor beide wedstrijden. Ook Youri Tielemans is er opnieuw bij, ondanks zijn weinige speelminuten bij AS Monaco.
>> Lees verder

Lukebakio opnieuw geselecteerd voor jonge Duivels (29-09-2017)
Johan Walem, bondscoach van de jonge Rode Duivels heeft opnieuw Dodi Lukebakio Ngandoli opgenomen in zijn selectie voor de komende twee wedstrijden. Ook Wout Faes en Aaron Leya Iseka maken deel uit van de selectie. 
>> Lees verder

Parking Westland niet beschikbaar komende zondag (29-09-2017)
RSC Anderlecht liet weten dat de topper van komende zondag uitverkocht is. Het is opportuun om tijdig naar het stadion af te zakken. Parking Westland zal immers niet beschikbaar zijn door een zondagopening. De parking van Decathlon Anderlecht is zoals steeds wel beschikbaar, inclusief shuttlediensten van en naar het stadion (van 15.30u tot 22.00u)
>> Lees verder

Anderlecht - Standard uitverkocht (29-09-2017)
Komende zondag ontvangt RSC Anderlecht Standard Luik in het Constant Vanden Stock Stadion. De dienst ticketing laat weten dat er geen tickets mee beschikbaar zijn voor deze wedstrijd. Paars-wit speelt dus voor een uitverkocht stadion. Aftrap is voorzien om 18u.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck brengt eigen assistenten mee (29-09-2017)
Als Hein Vanhaezebrouck naar Anderlecht komt, lijkt het verhaal van hulpcoaches David Sesa en Thomas Binggeli bij paars-wit uitgezongen. Vanhaezebrouck zal zijn eigen assistenten meebrengen.
>> Lees verder

Principeakkoord met Van Haezebrouck (29-09-2017)
Helemaal rond is de deal nog niet tussen Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck. Al zou er volgens Het Nieuwsblad wel al een pricipeakkoord zijn tussen beide partijen. Slechts enkele details moeten nog worden ingevuld. Wellicht wordt de nieuwe coach pas volgende week voorgesteld.
>> Lees verder

Frutos blijft uiterst professioneel, maar zijn toekomst is onzeker (29-09-2017)
De wedstrijd tegen Standatd wordt wellicht de afscheidsmatch van Nicolas Frutos als T1. Maar dat wil niet zeggen dat de Argentijn het hoofd laat hangen. Integendeel, hij blijft even gedreven en wil de topper tegen Standard tot in de puntjes voorbereiden. 
>> Lees verder

Spajic maand out (29-09-2017)
Uros Spajic is mogelijk een maand out na de tik die hij incasseerde op zijn enkel. Een breuk is er niet maar zijn enkelligamenten zijn wel geraakt. De Serviër zei al af bij zijn nationale ploeg. Bij Anderlecht mist hij mogelijk de wedstrijden tegen Mechelen, PSG en Genk. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.