Frutos: "Het zou bijzonder zijn om nog één match te winnen""

29-9-2017 17:51:29 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nicolas Frutos zit zondag tegen Standard wellicht voor de laatste keer als T1 op de bank bij Anderlecht. De Argentijn kijkt tevreden terug op zijn periode als interim-coach, maar beseft dat het voetbal ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Frutos: "Na Standard kunnen we praten" (28-09-2017)
Nicolas Frutos bestempelde de wedstrjd tegen Celtic als zijn kwartfinale. Eentje die hij dus verloren heeft. De stemmen voor Hein Vanhaezebrouck klinken alsmaar luider, maar daar wil Frutos nog niet aan denken. "Donderdag heeft ik training. Zondag is de belangrijke wedstrijd tegen Standard. Daarna kunnen we rond de tafel zitten."
>> Lees verder

Frutos blijft uiterst professioneel, maar zijn toekomst is onzeker (29-09-2017)
De wedstrijd tegen Standatd wordt wellicht de afscheidsmatch van Nicolas Frutos als T1. Maar dat wil niet zeggen dat de Argentijn het hoofd laat hangen. Integendeel, hij blijft even gedreven en wil de topper tegen Standard tot in de puntjes voorbereiden. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.