Hein Vanhaezebrouck wordt volgende week gepresenteerd

29-9-2017 10:31:29 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht zelf ontkent het nog ? niet alle details zijn afgerond ? maar er is wel degelijk een principeakkoord met Hein Vanhaezebrouck (53) voor een contract van drie jaar. De nieuwe coach wordt normaal ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Principeakkoord met Van Haezebrouck (29-09-2017)
Helemaal rond is de deal nog niet tussen Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck. Al zou er volgens Het Nieuwsblad wel al een pricipeakkoord zijn tussen beide partijen. Slechts enkele details moeten nog worden ingevuld. Wellicht wordt de nieuwe coach pas volgende week voorgesteld.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck brengt eigen assistenten mee (29-09-2017)
Als Hein Vanhaezebrouck naar Anderlecht komt, lijkt het verhaal van hulpcoaches David Sesa en Thomas Binggeli bij paars-wit uitgezongen. Vanhaezebrouck zal zijn eigen assistenten meebrengen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.