Vanhaezebrouck wil Yves Vanderhaeghe en Karim Belhocine bij technische staf

29-9-2017 10:9:29 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebrouck wordt de nieuwe trainer van Anderlecht. Het is alleen nog wachten op de officiële bekendmaking. De voormalige coach van KV Kortrijk, Racing Genk en AA Gent mag een nieuwe technische ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Principeakkoord met Van Haezebrouck (29-09-2017)
Helemaal rond is de deal nog niet tussen Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck. Al zou er volgens Het Nieuwsblad wel al een pricipeakkoord zijn tussen beide partijen. Slechts enkele details moeten nog worden ingevuld. Wellicht wordt de nieuwe coach pas volgende week voorgesteld.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck brengt eigen assistenten mee (29-09-2017)
Als Hein Vanhaezebrouck naar Anderlecht komt, lijkt het verhaal van hulpcoaches David Sesa en Thomas Binggeli bij paars-wit uitgezongen. Vanhaezebrouck zal zijn eigen assistenten meebrengen.
>> Lees verder

"Vanhaezebrouck tekent na het weekend" (30-09-2017)
RSC Anderlecht speelt momenteel een welles nietes spelletje met de pers. Als de pers gewag maakt van een akkoord met Hein Vanhaezebrouck is paars-wit er als de kippen bij om dit tegen te spreken. Zoals gisteren het perscommuniqué dat Vanhaezebrouck nog wat tijd vraagt, is een gewoon een afleidingsmanoeuvre volgens Het Laatste Nieuws. Van Haezebrouck tekent wel degelijk na het weekend. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.