Uros Spajic: "Er is niets gebroken"

28-9-2017 14:23:28 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Uros Spajic verdraaide zijn voet op een erg pijnlijke manier tijdens het duel met Celtic. Op de beelden zag het er verschrikkelijk pijnlijk uit, maar de verdediger heeft toch ook goed nieuws."Lange nacht ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Spajic valt uit, komt weer in en gaat er dan toch af (27-09-2017)
Uros Spajic is zonet geblesseerd uitgevallen met een enkelletsel. De Serviër verstapte zich in een duel en werd van het veld gedragen. Eerst werd er gedacht aan een wissel maar na een zevental minuten verscheen de verdediger gewoon weer op het veld.
>> Lees verder

Obradovic in, Spajic out (28-09-2017)
De kans is groot dat Nicolas Frutos zondag opnieuw kan rekenen op Ivan Obradovic. Minder goed nieuxs komt er van Uros Spajic, die werd gisterenavond nog naar het ziekenhuis afgevoerd voor verdere onderzoeken. Afwachten dus of de Servië klaar geraakt voor de wedstrijd tegen Standard. 
>> Lees verder

Spajic zegt af voor nationale ploeg (28-09-2017)
Uros Spajic was opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijd van Servië tegen Oostenrijk van 6 oktober. Door zijn blessure die hij gisteren opliep tijdens de wedstrijd tegen Celtic, geeft Spajic forfait voor de nationale ploeg. Muslin roept in zijn plaats Duksa Toslic op.
>> Lees verder

Spajic maand out (29-09-2017)
Uros Spajic is mogelijk een maand out na de tik die hij incasseerde op zijn enkel. Een breuk is er niet maar zijn enkelligamenten zijn wel geraakt. De Serviër zei al af bij zijn nationale ploeg. Bij Anderlecht mist hij mogelijk de wedstrijden tegen Mechelen, PSG en Genk. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.