Peter Vandenbempt: "Er ligt een contract klaar voor Hein van drie jaar"

28-9-2017 10:55:28 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

"Gaat Hein nu echt gewoon naar Anderlecht?", stelde Linde Merckpoel de hamvraag nog eens aan Peter Vandenbempt. Antwoord: "Ik denk het wel, ja. Er ligt een contract klaar voor drie jaar.""Dat wordt de ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck verlaat AA Gent (27-09-2017)
De wegen van Hein Vanhaezebrouck en AA Gent scheiden. Dat hebben de coach en de club vanmiddag samen bekend gemaakt. Vanhaezebrouck stond zelf de pers te woord en benadrukte dat hij nog geen contact had met andere clubs. Ook niet met Anderlecht.
>> Lees verder

Van Holsbeeck reageert op ontslag Vanhaezebrouck (27-09-2017)
Meteen na de bekendmaking van het vertrek van Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent nam VTM Nieuws contact met Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck voor een reactie. "Op dit moment ligt onze focus volledig op de Champions League-wedstrijd van vanavond tegen Celtic", luidde zijn reactie op het ontslag.
>> Lees verder

"Nog geen akkoord met Vanhaezebrouck" (28-09-2017)
Het Nieuwsblad maakte in de late namiddag bekend dat RSC Anderlecht een akkoord had bereikt met Hein Vanhaezebrouck. De West-Vlaamse coach zou er een contract krijgen voor drie seizoen. RSC Anderlecht spreekt dit nu tegen in een officieel bericht op hun website: "Er is nog geen akkoord."
>> Lees verder

Principeakkoord met Van Haezebrouck (29-09-2017)
Helemaal rond is de deal nog niet tussen Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck. Al zou er volgens Het Nieuwsblad wel al een pricipeakkoord zijn tussen beide partijen. Slechts enkele details moeten nog worden ingevuld. Wellicht wordt de nieuwe coach pas volgende week voorgesteld.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck brengt eigen assistenten mee (29-09-2017)
Als Hein Vanhaezebrouck naar Anderlecht komt, lijkt het verhaal van hulpcoaches David Sesa en Thomas Binggeli bij paars-wit uitgezongen. Vanhaezebrouck zal zijn eigen assistenten meebrengen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.