Obradovic zeer twijfelachtig voor duel tegen Celtic

27-9-2017 17:37:27 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Landskampioen RSC Anderlecht heeft woensdagmiddag een update gegeven over enkele blessuregevallen. De Servische linksachter Ivan Obradovic blijft twijfelachtig voor de ontmoeting met Celtic later op de ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Voorbeschouwing: Anderlecht - Celtic (27-09-2017)
Vanavond moet het gebeuren voor Anderlecht. Van de zes poulewedstrijden in deze Champions League biedt de thuiswedstrijd tegen Celtic het meeste kans op puntengewin. Nicolas Frutos is gebrand om zich te bewijzen als coach, hopelijk staan zijn spelers even scherp.
>> Lees verder

Obradovic nog steeds niet definitief out voor vanavond (27-09-2017)
Het blijft een vraagteken of Ivan Obradovic vanavond kan aantreden tegen Celtic. Vanochtend leek de Serviër niet speelklaar, maar Sportwereld zet de deur nu weer op een kier. 
>> Lees verder

Opstelling: Anderlecht - Celtic (27-09-2017)
Binnen een half uur neemt Anderlecht het in de Champions League op tegen Celtic. Nicolas Frutos lijkt voor een 3-4-3 te kiezen, met Leander Dendoncker centraal achterin. Gerkens en Trebel moeten voor het loopvermogen op het middenveld zorgen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.