Degryse: "Deur voor Vanhaezebrouck naar Anderlecht wagenwijd open"

27-9-2017 15:14:27 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het sprookjeshuwelijk tussen Hein Vanhaezebrouck (53) en AA Gent is voorbij. Volgens Marc Degryse is de kans nu wel erg groot dat Vanhaezebrouck aan de slag gaat bij de Landskampioen."Er is nu een situatie ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck verlaat AA Gent (27-09-2017)
De wegen van Hein Vanhaezebrouck en AA Gent scheiden. Dat hebben de coach en de club vanmiddag samen bekend gemaakt. Vanhaezebrouck stond zelf de pers te woord en benadrukte dat hij nog geen contact had met andere clubs. Ook niet met Anderlecht.
>> Lees verder

Van Holsbeeck reageert op ontslag Vanhaezebrouck (27-09-2017)
Meteen na de bekendmaking van het vertrek van Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent nam VTM Nieuws contact met Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck voor een reactie. "Op dit moment ligt onze focus volledig op de Champions League-wedstrijd van vanavond tegen Celtic", luidde zijn reactie op het ontslag.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.