Olivier Deschacht: "We moeten ambitieus zijn, we moeten winnen morgen"

26-9-2017 18:1:26 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

14 jaar geleden won Anderlecht in de Champions League met 1-0 tegen Celtic. Olivier Deschacht was er toen ook al bij en hoopt morgen op een herhaling. "Het is van moeten, iedereen weet het."Olivier Deschacht ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Frutos: "Tegen Celtic met mijn beste elftal" (26-09-2017)
Morgen speelt Anderlecht zijn tweede wedstrijd in de poulefase van de Champions League. Na de nederlaag in München moet paars-wit winnen van Celtic wil het kans maken op de derde plaats. "Dit wordt een sleutelwedstrijd, ook voor Celtic", beseft Nicolas Frutos.
>> Lees verder

Celtic-coach: "Onyekuru was één van onze toptargets" (27-09-2017)
Henry Onyekuru kijkt vanavond met Anderlecht Celtic Glasgow in de ogen. Even goed kon het andersom zijn. Tijdens de voorbije winterstop zette Onyekuru het Eupen-bestuur onder druk om hem naar Celtic te laten gaan en ook in de zomer wilden de Schotten hem graag binnen halen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.