Frutos: "Op Anderlecht moet je altijd winnen, maar ik heb een goed gevoel"

26-9-2017 16:31:26 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Morgen staat Anderlecht voor een cruciale wedstrijd op de tweede speeldag van de Champions League. Tegen Celtic moet er in eigen huis geoogst worden, dat beseft ook trainer Nicholas Frutos. "Zowel voor ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Frutos laat stage schieten (26-09-2017)
Nicolas Frutos moest normaal gezien gisteren naar het Zwitserse Nyon vertrekken voor een driedaagse stage in het kader van zijn trainersopleiding. Maar omdat Anderlecht morgen tegen Celtic speelt in de Champions League, moest hij afzeggen voor deze stage.
>> Lees verder

Frutos: "Tegen Celtic met mijn beste elftal" (26-09-2017)
Morgen speelt Anderlecht zijn tweede wedstrijd in de poulefase van de Champions League. Na de nederlaag in München moet paars-wit winnen van Celtic wil het kans maken op de derde plaats. "Dit wordt een sleutelwedstrijd, ook voor Celtic", beseft Nicolas Frutos.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.