Frutos spreekt deze middag met pers

19-9-2017 11:59:19 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Daags na het ontslag van René Weiler als coach van Anderlecht, spreekt Nicolas Frutos om 12u30 de verzamelde pers toe. De voormalige assistent neemt voorlopig het roer over van zijn Zwitserse voorganger. ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

"Niet de bedoeling dat Frutos hoofdtrainer blijft" (18-09-2017)
Nicolas Frutos neemt voorlopig de taken van René Weiler over. Herman Van Holsbeeck bevestigde tegenover VTM-Nieuws, dat dat ook ad interim blijft. Het bestuur gaat nu op zoek naar een nieuwe trainer: "De zoektocht begint vandaag", voegde Van Holsbeeck er nog aan toe. Verder benadrukte hij dat het ontslag van Weiler een gezamelijke beslissing was van het bestuur en de Zwitser.
>> Lees verder

Frutos: "Schrik om de fans teleur te stellen" (19-09-2017)
RSC Anderlecht heeft met Nicolas Frutos tijdelijk een coach aangesteld waar de supporters volledig achter staan. Dat gaf ook Herman Van Holsbeeck toe. Voor Frutos zelf is dat het feit dat hem momenteel het meeste stress bezorgd: "Ik wil de fans niet teleurstellen."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.