Anderlecht ontslaat Weiler

18-9-2017 11:12:18 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Slechts enkele maanden na de titelviering moet René Weiler zijn boeltje pakken bij Anderlecht. De desastreuze seizoensstart en het slechte spel kosten hem de kop.René Weiler nam iets meer dan een jaar ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Weiler geciteerd bij Wolfsburg (18-09-2017)
Even leek het erop dat René Weiler de eer aan zichzelf had gehouden. Nog voor het nieuws van zijn ontslag openbaar was, werd de Zwitser genoemd bij VfL Wolfsburg als opvolger voor Andries Jonker. Niets van aan, de Duitse club stelde ondertussen Martin Schmidt al aangeduid als nieuwe trainer. 
>> Lees verder

"Weiler wou zelf niet meer verder" (18-09-2017)
We herinneren ons allemaal nog het beeld van René Weiler die druk in gesprek is met Herman Van Holsbeeck, ergens in een kantine in het Guldensporenstadion. De Zwitser zou daar aangegeven hebben dat hij op die manier niet meer wou verder werken en zijn vertrek aangekondigd hebben. Dat zegt sportjournalist Peter Vandenbempt aan Sporza.
>> Lees verder

Kara bedankt Weiler (18-09-2017)
De spelers wilden vandaag geen commentaar geven op het ontslag van René Weiler, toen ze het trainingscomplex te Neerpede verlieten. Kara Mbodji reageerde wel op het ontslag via zijn officiële twitter-account. De Senegalees bedankte de coach voor alles wat hij bij RSC Anderlecht verwezenlijkt had en noemde zijn prestatie op. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.