Al Hilal heeft opnieuw zinnen gezet op Stanciu

Terwijl de transfercarrousel bij Club Brugge al op volle toeren draait, is het bij RSC Anderlecht voorlopig nog redelijk rustig. Aan uitgaande zijde namen de Brusselaars woensdag wel afscheid van Hamdi Harbaoui, die bij Zulte Waregem aan de slag gaat. In het dossier rond Nicolae Stanciu is echter nog geen doorbraak.


 
De Roemeense recordaankoop kan/mag/wil deze winter beschikken en liet afgelopen weekend weten dat hij zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar Sparta Praag. Maar de Tsjechische traditieclub is niet bepaald kapitaalkrachtig en zou 'slechts' drie ŗ vier miljoen kunnen bieden. Maar volgens Het Laatste Nieuws werd een eerste officiŽle bod van Sparta resoluut naar de prullenmand verwezen.


Toch moeten de Brusselaars niet wanhopen. Meer nog, het is niet langer uitgesloten dat RSCA toch de nodige miljoenen mag ontvangen. Zo meldt de Arabische tak van Goal.com dat Al Hilal opnieuw zijn zinnen heeft gezet op de Roemeen. De steenrijke club uit Saudi-ArabiŽ volgt hem al een tijdje en zou bereid zijn om door te drukken tijdens de huidige mercato. Coach Ramon Diaz wil er immers absoluut nog een aanvaller bij nu de Uruguayaan Brittos mogelijk alweer vertrekt en de Venezolaan Rivas niet voldoet.


Bijzonder detail: Al Hilal is de ex-club van Laurentiu Reghecampf. Die Roemeense trainer lanceerde Stanciu destijds bij Steaua Boekarest en probeerde hem ook al naar zijn huidige werkgever Al Wahda. Bovendien is hij de partner van Anamaria Prodan, de huidige makelaar van Stanciu. De speler zelf liet wel al meermaals doorschemeren dat hij liefst in Europa actief blijft, afwachten dus of de oliedollars hem op andere gedachten kunnen brengen

VoetbalNieuws

stanciu

Mulder: "Spitsen worden steeds slechter bij Anderlecht"
Trebel: "We zijn op de goede weg"
Vanhaezebrouck: "Niet efficiŽnt genoeg vandaag"
Anderlecht wint met het kleinste verschil in Genk
Boskamp: "Als ik Van Holsbeeck was, zou ik ermee stoppen"
Olympique Marseille en Nice tonen interesse in Trebel
Erik Lambrechts fluit Genk - Anderlecht
Anderlecht blijft aandringen voor Turks International
Hein Vanhaezebrouck: "Emilio Ferrera doet iets extra met de jeugd"
Kara: "Alles gaat goed met me en ik ben blij dat ik hier opnieuw ben"
Van Holsbeeck: ďAls we Teodorczyk afgelopen zomer verkocht hadden waren fans ontevreden"
Vanhaezebrouck: "Psycholoog ook nuttig als er geen problemen zijn"
Anderlecht zet Siebe Schrijvers op verlanglijstje
Vanhaezebrouck: "Door de overname zijn middelen beperkt"
Roger Vanden Stock wordt ereburger van Anderlecht

Meer nieuws...