Roger Vanden Stock: "Vanhaezebrouck heeft zich getoond en dat op een week tijd"

Hoe groot kan een contrast zijn? De intrede van Hein Vanhaezebrouck heeft de sfeer bij Anderlecht helemaal doen omslaan. De supporters en de pers zijn opnieuw lovend over de trainer en dat straalt af op de hele club. De voorzitter ziet het graag gebeuren.


Terwijl Roger Vanden Stock zich nog zichtbaar opwond toen supporters het ontslag eisten van René Weiler op Kortrijk, vertelde de lichaamstaal van de Anderlecht-voorzitter na de zege tegen KV Mechelen een heel ander verhaal. Dat bevestigde hij gisteren op een Collectors Day.
"Iedereen was een beetje in de wolken, zeker na de eerste helft", zei Vanden Stock. "Laat ons hopen dat we ook 90 minuten zo kunnen spelen. Iedereen is opnieuw tevreden en de voorzitter ook."


"Vanhaezebrouck heeft zich getoond en dat op een week tijd en met weinig spelers op training. De stempel Vanhaezebrouck was er meteen met drie verdedigers, veel volk op het middenveld en mooie doelpunten. Zo een eerste zege is van groot belang en de manier van winnen was meteen helemaal anders. Dat is goed voor de pers en goed voor de fans."


Dat Vanhaezebrouck opnieuw voor een positieve sfeer zorgt komt volgens de Anderlecht voorzitter ook omdat hij "een volkstrainer is".  De titel? Natuurlijk kan dat nog. We zijn 10 wedstrijden ver. Er zijn er nog 20 in de reguliere competitie en dan nog e Play-offs."

Sporza

vanhaezebrouck vandenstock

Nieuwe grasmat is geplaatst
Andy Najar: "Ik had nooit mogen spelen tegen Bayern München"
Stanciu vandaag van Sparta Praag
Vranjes wil naar Anderlecht
Dames op winterstage in Valencia
RSC Anderlecht bezoekt morgen Autosalon
Frutos duikt weer op in Neerpede
Anderlecht doet bod Ognjen Vranjes van AEK Athene
Anthony Vanden Borre mag niet terug naar Anderlecht
Najar: "Ja ik heb geweend, het was een zware periode voor mij"
Scheidsrechter Luc Wouters bergt na 15 jaar zijn fluitje op
RSC Anderlecht is begonnen met aanleg nieuwe grasmat
Schandalig; Anderlecht heeft nog 9 dagen om iets te doen aan het veld
Transfer Stanciu zit volledig in het slop
Scoutingsteam versterkt zich met bekende Deen

Meer nieuws...