Van Holsbeeck over Thelin: "We zullen zien wie gelijk had"

Herman Van Holsbeeck sprak zich op een persconferentie uit over enkele transferdossiers. Ook het dossier van Thelin kwam ter sprake.


Isaac Kiese Thelin werd aangekocht door Anderlecht, maar meteen uitgeleend aan Waasland-Beveren en dat zorgt voor vraagtekens bij de supporters. "We zullen binnen een paar jaar wel zien wie gelijk had", klinkt het fel bij de manager van paars-wit.
"Het is niet dat we hier zomaar kopen om te kopen, we weten bij Anderlecht wat we doen. Een tijdje geleden kreeg ik een lijst onder de neus van managers die het meeste geld hebben opgebracht. De nummer één was een manager die meer dan 100 miljoen had opgebracht, dat was ik. Kijk, soms moet je bepaalde dingen doen die moeilijk aan het publiek uit te leggen zijn, maar die bedoeld zijn om er op termijn beter van te worden. Er zijn onjuiste bedragen genoemd over Thelin, maar ik incasseer. Het enige wat men kan doen, is over enige tijd, als Thelin wordt verkocht voor een bepaald bedrag de analyse maken of het een goede beslissing was." Herman Van Holsbeeck was ook duidelijk als het ging over Vermaelen. "Ik heb één of twee keer gebeld, maar als je voelt dat de makelaar niet terugbelt, dan weet je hoe laat het is", zegt hij aan Het Nieuwsblad.


thelin vanholsbeeck

Dominique Baeyens geeft Hein Vanhaezebrouck advies
Gerkens: "Alleen door samen te werken geraken we hier uit"
Boze RSCA-fans wachten spelers op in Neerpede
De RSCA-dames doen wel wat ze moeten doen 'winnen'
Vanhaezebrouck: "Ik kan supporters begrijpen"
Anderlecht blijft ook op Stayen in hetzelfde bedje doodziek
Anderlecht-fans leggen match 10 minuten stil met vuurwerk
Peter Vandenbempt: "Spelers vielen achterover van verbazing, ze wisten van niets"
Kara fit voor Play-Offs
Deschacht wil gesprek met Coucke
Verboomen fluit STVV - Anderlecht
Zeven beloften in selectie tegen STVV
Geen Markovic en Trebel tegen STVV
Deschacht meldde zich ziek
Vanhaezebrouck: "De spelersgroep steunt me nog"

Meer nieuws...