Jan Mulder: "Onbeschrijfelijk wat die goed betaalde voetballers op de mat legden"

In Extra Time werd er ook nagekaart over de nederlaag van Anderlecht tegen STVV. Jan Mulder kan het spel van de landskampioen niet meer aanzien en was snoeihard voor de spelers. "Onbeschrijfelijk wat die goed betaalde voetballers op de mat leggen."


Het betoog van Jan Mulder over het bedroevende spel van Anderlecht begon bij de gemiste penalty van Hanni, een van zijn stokpaardjes. "Zie je wat hij doet: hij komt aan zijn baard. Hij twijfelt: wat doe ik hier? Dat symboliseert de toestand bij Anderlecht."


"Het spel van Anderlecht leent zich bijna tot satire. Ik heb me zo geërgerd aan die slappigheid. De spelers zien er ook allemaal zo chagrijnig en bedroefd uit. Levensmoe. Van één iemand kon ik het wel verdragen: Weiler. Eindelijk zag je een beetje boosheid. Er is werk aan de winkel."


"Wat Dendoncker op de mat legt, tart elke verbeelding. Kums die kijkt anderhalf uur bedroefd. Mensen zijn boos dat hij vervangen werd, maar het was hoog tijd. Het was werkelijk onbeschrijfelijk wat die goed betaalde voetballers op de mat legden. Ik wijs niet naar de trainer. Als je speelt als Kums, Dendoncker, Hanni en Obradovic, dan ligt dat niet aan de trainer. Zo erg is Weiler nu ook weer niet. Als je de bal krijgt dan kan je er toch iets mee doen en er niet uitzien als een amateur bij Zwarte Leeuw?"


"Alleen aan de shirts kon je zien welke spelers van STVV waren en welke van Anderlecht. Sint-Truiden was beter. Oké, het voetbal van Anderlecht is niet goed, maar vooral bepaalde spelers zijn niet goed. Met Leander Dendoncker voorop."

dendoncker stvv mulder

Ghelamco: "Bod op Anderlecht verandert weinig aan plannen stadion"
KV Mechelen ontevreden over Silvère Ganvoula
Vanhaezebrouck: "Ik zag met Beric en Harbaoui gisteren twee goede spitsen op training"
Los Angeles FC hebben interesse in Trezeguet
"Fans spuwden en gooiden bier" toch moet Teo 1000 euro boete betalen
Vader Alexander Chipciu ernstig ziek
Steegen: "In een groter stadion zouden we democratischer prijzen vragen"
Erik Lambrechts fluit Anderlecht - Kortrijk
HNB: "Derde kandidaat-koper van Anderlecht is niet serieus te nemen"
Hein Vanhaezebrouck: "Het publiek is kwaliteitsvoetbal gewend, maar als goed is mogen er paar decibels bij"
Anderlecht krijgt bezoek van Aruna Dindane
Kobe Cools blijft langer bij paars-wit
Anderlecht strikt pijlsnelle talentvolle flankaanvaller
Vanhaezebrouck: "Onyekuru centraal plaatsen is geen optie"
Trebel is twijfelachtig tegen Kortrijk

Meer nieuws...