Jan Mulder: "Onbeschrijfelijk wat die goed betaalde voetballers op de mat legden"

In Extra Time werd er ook nagekaart over de nederlaag van Anderlecht tegen STVV. Jan Mulder kan het spel van de landskampioen niet meer aanzien en was snoeihard voor de spelers. "Onbeschrijfelijk wat die goed betaalde voetballers op de mat leggen."


Het betoog van Jan Mulder over het bedroevende spel van Anderlecht begon bij de gemiste penalty van Hanni, een van zijn stokpaardjes. "Zie je wat hij doet: hij komt aan zijn baard. Hij twijfelt: wat doe ik hier? Dat symboliseert de toestand bij Anderlecht."


"Het spel van Anderlecht leent zich bijna tot satire. Ik heb me zo gergerd aan die slappigheid. De spelers zien er ook allemaal zo chagrijnig en bedroefd uit. Levensmoe. Van n iemand kon ik het wel verdragen: Weiler. Eindelijk zag je een beetje boosheid. Er is werk aan de winkel."


"Wat Dendoncker op de mat legt, tart elke verbeelding. Kums die kijkt anderhalf uur bedroefd. Mensen zijn boos dat hij vervangen werd, maar het was hoog tijd. Het was werkelijk onbeschrijfelijk wat die goed betaalde voetballers op de mat legden. Ik wijs niet naar de trainer. Als je speelt als Kums, Dendoncker, Hanni en Obradovic, dan ligt dat niet aan de trainer. Zo erg is Weiler nu ook weer niet. Als je de bal krijgt dan kan je er toch iets mee doen en er niet uitzien als een amateur bij Zwarte Leeuw?"


"Alleen aan de shirts kon je zien welke spelers van STVV waren en welke van Anderlecht. Sint-Truiden was beter. Ok, het voetbal van Anderlecht is niet goed, maar vooral bepaalde spelers zijn niet goed. Met Leander Dendoncker voorop."

dendoncker stvv mulder

Frutos: "Op Anderlecht moet je altijd winnen, maar ik heb een goed gevoel"
Obradovic twijfelachtig voor duel tegen Celtic
Van Holsbeeck: "Klasse van Vanhaezebrouck, maar wij staan helemaal achter Frutos"
Danil Van Buyten op bezoek in Neerpede
Teodorczyk, Kara en Obradovic speelklaar
Boeckx wellicht terug op bank tegen Celtic
Anderlecht ziet volgende zomer vier spelers vertrekken
Bij winst tegen Celtic 40.000 euro voor elke speler
Beric: "In de box kan ik best gevaarlijk zijn"
Van Holsbeeck draait zijn kar: "Frutos krijgt voluit zijn kans en als hij blijft winnen.."
Frutos: "Sowah speelde een goede wedstrijd"
Teodorczyk twijfelachtig Obradovic en Kara fit tegen Celtic
Peter Vandenbempt: "Anderlecht was nergens tegen Waasland-Beveren"
Hadden Dury en Van Holsbeeck enkel gesprek over jonkies?
Extra 300 tickets voor Champions League duel tegen Celtic

Meer nieuws...