Anderlecht heeft contract Svilar verlengd tot 2019

De zaak Svilar ligt gevoelig op Anderlecht. De jonge doelman bracht deze week een doktersbriefje binnen, maar bij paars-wit zijn ze ook niet dom. Ze weten dat hij zo een transfer wil afdwingen. Maar Herman Van Holsbeeck is niet van plan om voor dood te gaan liggen.


Geloof ons: het zit er bovenarms op tussen de entourage van Svilar en Herman Van Holsbeeck. Sinds de doelman een doktersbriefje kwam binnenbrengen is de sfeer bijzonder grimmig geworden. Anderlecht heeft intussen zijn contract eenzijdig verlengd en Svilar ligt dus vast tot 2019. "We kregen bevestiging van de KBVB dat het kon", aldus Van Holsbeeck.
Maar dat Van Holsbeeck 'ambetant' is, is een understatement. "Ik hoop nog steeds dat er een oplossing komt, maar ik ben wel zeer ontgoocheld. René Weiler is ook al met hem gaan praten en ik vond dat klasse. Maar hoe dat zover is kunnen komen... Ik neem normaal gezien een voorbeeld aan Roger Vanden Stock. Die zegt altijd: met oorlogen heb je enkel verliezers. Maar als mensen me zo behandelen, kan ik ook gemeen zijn. Daar ben ik harder in dan hij."


Dat dossier Svilar heeft me al meer problemen opgeleverd dan die van Tielemans, Dendoncker en Kara samen!
Van Holsbeeck heeft Svilar zo voor een voldongen feit gezet. Die dreigt nu wel zijn contract te verbreken. "Met de wet van '78 denk ik dan. Maar ja, dan heb je enkel verliezers. Zo breek je de carrière van een 18-jarige jongen. Wij verliezen ook, maar Anderlecht zal blijven bestaan hoor. Dat dossier Svilar heeft me al meer problemen opgeleverd dan die van Tielemans, Dendoncker en Kara samen! Ik wil een oplossing vinden, maar dat is moeilijk als je niet meer met hen kan praten."Voetbalkrant

svilar

Francky Dury ook in beeld bij Anderlecht
Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht

Meer nieuws...