Anderlecht heeft contract Svilar verlengd tot 2019

De zaak Svilar ligt gevoelig op Anderlecht. De jonge doelman bracht deze week een doktersbriefje binnen, maar bij paars-wit zijn ze ook niet dom. Ze weten dat hij zo een transfer wil afdwingen. Maar Herman Van Holsbeeck is niet van plan om voor dood te gaan liggen.


Geloof ons: het zit er bovenarms op tussen de entourage van Svilar en Herman Van Holsbeeck. Sinds de doelman een doktersbriefje kwam binnenbrengen is de sfeer bijzonder grimmig geworden. Anderlecht heeft intussen zijn contract eenzijdig verlengd en Svilar ligt dus vast tot 2019. "We kregen bevestiging van de KBVB dat het kon", aldus Van Holsbeeck.
Maar dat Van Holsbeeck 'ambetant' is, is een understatement. "Ik hoop nog steeds dat er een oplossing komt, maar ik ben wel zeer ontgoocheld. René Weiler is ook al met hem gaan praten en ik vond dat klasse. Maar hoe dat zover is kunnen komen... Ik neem normaal gezien een voorbeeld aan Roger Vanden Stock. Die zegt altijd: met oorlogen heb je enkel verliezers. Maar als mensen me zo behandelen, kan ik ook gemeen zijn. Daar ben ik harder in dan hij."


Dat dossier Svilar heeft me al meer problemen opgeleverd dan die van Tielemans, Dendoncker en Kara samen!
Van Holsbeeck heeft Svilar zo voor een voldongen feit gezet. Die dreigt nu wel zijn contract te verbreken. "Met de wet van '78 denk ik dan. Maar ja, dan heb je enkel verliezers. Zo breek je de carrière van een 18-jarige jongen. Wij verliezen ook, maar Anderlecht zal blijven bestaan hoor. Dat dossier Svilar heeft me al meer problemen opgeleverd dan die van Tielemans, Dendoncker en Kara samen! Ik wil een oplossing vinden, maar dat is moeilijk als je niet meer met hen kan praten."Voetbalkrant

svilar

Michel Verschueren opgenomen in het ziekenhuis
Hanni: "We hadden dit seizoensbegin niet verwacht"
Dendoncker: "Moeten iets rechtzetten tegenover de supporters"
Weiler: "Het is duidelijk dat we nog spelers nodig hebben"
Anderlecht verliest nu ook van STVV
Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig

Meer nieuws...