Anderlecht wil Kara verbeterd contract geven

Anderlecht wil zijn ploeg graag bij elkaar houden en liefst nog wat versterken. In de verdediging is de spoeling al vrij dun en als Kara Mbodji nog moest vertrekken, moet Herman Van Holsbeeck nog twee verdedigers halen. Hij wil Kara dan ook overhalen te blijven.


Anderlecht heeft afspraken met de Senegalese verdediger. Die mag weg voor een afgesproken bedrag, maar dat lag tot nu toe nog niet op tafel. Sevilla zou volgens Spaanse bronnen wel al aangedrongen hebben, maar knapte af op de stugge houding van paars-wit.
Herman Van Holsbeeck ziet Kara dan ook het liefst blijven en wil hem ook uit de handen houden van de meer interessantere Duitse en Engelse eersteklassers. De 27-jarige centrale verdediger is voor René Weiler een sleutelpion en dus wil Anderlecht nog een financiële inspanning doen.


Van Holsbeeck wil hem een nieuw contract voor drie of vier jaar aanbieden, weet HLN. Natuurlijk aan financieel betere voorwaarden. Kara, die al een grootverdiener is bij Anderlecht, zou daarmee gepaaid moeten worden. Wel is de vraag hoe graag hij een transfer wil afdwingen. Vorige winter deed hij al een geste terwijl hij echt weg wou.
Voetbalkrant

kara

Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig
Jeugd RSCA speelt zondag finale tegen Inter op Internationaal toernooi
Breuk tussen Anderlecht en Svilar is definitief
Henry Onyekuru: "Overtuigd dat jullie dit weekend goals gaan zien"
Najar traint met de groep
Davy Roef mag vertrekken!

Meer nieuws...