Weiler: "Het kan beter, maar we moeten geduldig zijn"

René Weiler en Anderlecht hebben hun eerste zege van het seizoen beet. "In het begin van een nieuw seizoen wil je zo snel mogelijk winnen, en elke wedstrijd is lastig. Uiteindelijk maken we toch het doelpunt dat ons drie punten geeft."


"Er waren problemen, maar we moesten ook nieuwe spelers inpassen. We stonden bijvoorbeeld niet compact genoeg. Verdedigend is het goed, want we kregen nog geen doelpunt tegen. Aanvallend kan het beter, maar we moeten geduldig zijn", suste de coach mogelijk ontevreden fans.
Wat moet er nu gebeuren met de kwakkelende Teodorczyk? "Ik ga hier niet zeggen hoe ik dat oplos, dat gebeurt binnenskamers. Het is voor niemand gemakkelijk om een niveau als dat van Teo vorig seizoen aan te houden."


"Teo is een aanvaller en die wil scoren", weet Weiler ook. "Als hij hard werkt is het allemaal geen probleem, maar vandaag miste hij veel controles en passes. Het was inderdaad niet zijn beste match. En als je vorig seizoen 22 goals scoorde, word je nog meer bekeken."
Weiler wil hem nog niet laten vallen, maar zoals vandaag kan de Zwitser ook niet veel aanvangen met de Pool die vorig seizoen nog zijn job redde. "We moeten er alle twee aan werken, heel de ploeg trouwens. Hij was te veel bezig met zijn eigen prestatie. Hij miste zijn eerste twee controles en dan begon hij na te denken. Maar dit gebeurt in een professionele carrière. Dat betekent dat je nog harder moet werken."weiler oostende

Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA
Vermoedelijke opstelling voor bekerduel bij Westerlo
A-kern onder de indruk van Frutos
Frutos: "Ik heb maar twintig minuten nodig om bestuur te overtuigen"
Weiler erg boos op fotografen in Zürich
RSCA-fans verwachten excuses van voorzitter
Tielemans voor het 3e jaar op een rij kanshebber op Golden Boy Award
Hein Vanhaezebrouck: "Ik ga daar niets over zeggen"
Frutos: "Mijn taak nu om de ploeg klaar te stomen"
Frutos spreekt deze middag met pers

Meer nieuws...