Van Holsbeeck: "Teodorczyk is hier gelukkig en zal blijven"

Herman Van Holsbeeck heeft deze zomer enkele grote namen naar Anderlecht gehaald, maar kan hij de huidige sterkhouders ook in het Astridpark houden? In het geval van Lukasz Teodorczyk is hij daar vrij zeker van.De manager van Anderlecht gelooft niet in een transfer voor de Pool. "Ik denk dat die jongen heel tevreden is. In Kiev had hij veel centen verdiend, maar was hij niet zo gelukkig. Hier wel. Hij heeft een contract voor drie bijkomende jaren getekend. Hij zal – denk ik – alleen vertrekken bij een waanzinnig bod van een club waar hij vier keer meer kan verdienen dan bij ons", meldt hij aan Humo.
Van Holsbeeck geeft wel aan dat ook hij geen hoogte krijgt van zijn spits. "Teo is een speciaal geval. Een ruwe bolster met een blanke pit. Een echte prof ook, zeker, maar toch vooral iemand die in zijn eigen wereld leeft en van wie je weinig hoogte krijgt."


Toch vreest hij niet voor wangedrag als hij geen transfer krijgt. "Daarvoor heeft hij volgens mij toch iets te veel respect voor Anderlecht. Hij weet wat wij allemaal voor hem hebben gedaan. Trouwens, hetzelfde geldt voor Kara: een moeilijke gast, zogezegd, maar één met wie ik een ongelooflijk goede relatie heb. Met zulke jongens moet je correct omgaan. Als zij voelen dat er respect is, kun je ook hard zijn wanneer het moet."
Op de vraag of Teodorczyk al in verleiding gebracht is door een club is Van Holsbeeck duidelijk. "Tot hier toe niet, nee". Ook Fenerbahçe, de club waar hij in de Turkse pers nadrukkelijk aan wordt gelinkt, is dus nog niet concreet.

Voetbalprimeur

teodorczyk vanholsbeeck

Van Holsbeeck draait zijn kar: "Frutos krijgt voluit zijn kans en als hij blijft winnen.."
Frutos: "Sowah speelde een goede wedstrijd"
Teodorczyk twijfelachtig Obradovic en Kara fit tegen Celtic
Peter Vandenbempt: "Anderlecht was nergens tegen Waasland-Beveren"
Hadden Dury en Van Holsbeeck enkel gesprek over jonkies?
Extra 300 tickets voor Champions League duel tegen Celtic
Francky Dury ook in beeld bij Anderlecht
Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel

Meer nieuws...